Αθλητισμός

Παναθηναϊκός διαιτησία: Έντονα παράπονα για τα σφυρίγματα του Σέρερ στη Τούμπα

Παναθηναϊκός διαιτησία: Έντονα παράπονα για τα σφυρίγματα του Σέρερ στη Τούμπα
Παναθηναϊκός διαιτησία: Μετά την λήξη της αναμέτρησης στη Τούμπα στα αποδυτήρια των "Πράσινων" επικράτησε έντονος εκνευρισμός με τους παίκτες να τα βάζουν με τις αποφάσεις του Ελβετού διαιτητή, Σάντρο Σέρερ.

Παναθηναϊκός διαιτησία: Η ήττα του “Τριφυλλιού” στη Τούμπα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ κάνει την πρόκριση των “Πράσινων” στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος δύσκολη υπόθεση. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη καλούνται την επόμενη εβδομάδα στη μεταξύ τους συνάντηση στο ΟΑΚΑ να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από το χθεσινό και να πετύχουν τουλάχιστον δύο τέρματα και ταυτόχρονα να μην δεχθούν γκολ προκειμένου η πρόκριση να κριθεί στη παράταση.

Χθες βράδυ, οι “Πράσινοι” δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ με τα τέρματα των Βιειρίνια και Βαρέλα έβαλε θεμέλια πρόκρισης, πηγαίνοντας στο ΟΑΚΑ έχοντας το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Στο “Τριφύλλι” δεν έμειναν μονάχα στο αγωνιστικό σκέλος, καθώς όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ μετά το τέλος της αναμέτρησης παίκτες και τεχνικό επιτελείο απένειμαν ευθύνες στον διαιτητή της αναμέτρησης, Σάντρο Σόμερ και στις αποφάσεις που πήρε και κατά τους ‘Πράσινους” έκριναν εν πολλοίς τη συνάντηση.

Το “Τριφύλλι” διαμαρτύρεται έντονα για τη φάση του πέναλτι, με τον Ινσούα να ισχυρίζεται πως το μαρκάρισμά του πάνω στον επιθετικό του ΠΑΟΚ δεν ήταν ικανό να επιφέρει την εσχάτη των ποινών. Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Ελβετό διαιτητή επιρρίπτοντας του ευθύνες για όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου και τις αποφάσεις που έκριναν τον αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments