Ελλάδα

Σε κανάλι έκπληξη ο Γιώργος Τράγκας

Σε κανάλι έκπληξη ο Γιώργος Τράγκας
Γιώργος Τράγκας: Ο δημοσιογράφος φεύγει από το Εpsilon και επιστρέφει στο Action 24.

Γιώργος Τράγκας: Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο δημοσιογράφος, ο οποίος πλέον θα κάνει εκπομπή από το Action 24. Ο ίδιος ο κ. Τράγκας είχε ενημερώσει το κοινό του ότι ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» σταματά από το Epsilon. Έτσι, πλέον μετακομίζει στο Action 24, με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2021. Η καθημερινή εκπομπή του θα μεταδίδεται από τις 17:00 έως τις 19:30, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» κάθε Κυριακή βράδυ στις 23:00.

Η εκπομπή θα περιέχει τα σχόλια του δημοσιογράφου, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, οικονομικά και ιατρικά θέματα.

Το Action 24 εκπέμπει και στις δύο πλατφόρμες, Cosmote TV και Nova. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τράγκας είναι παλιός γνώριμος του καναλιού καθώς το 2017 και παλαιότερα έκανε ξανά εκπομπή εκεί. Αποχώρησε όμως κάποια στιγμή χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.  Ο Γιώργος Τράγκας είναι Έλληνας δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης και παρουσιαστής εκπομπών στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Γεννήθηκε 30 Ιουλίου 1949, στο Μεταξουργείο. Ο πατέρας του εργαζόταν ως γυναικολόγος.

Ξεκίνησε να αρθογραφεί σε τοπικά Μέσα από μικρή ηλικία και εργάσθηκε στο περιοδικό Εικόνες της Ελένης Βλάχου, ενώ συνέχισε να εργάζεται στις αθλητικές σελίδες της Μεσημβρινής καλύπτοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες. Βασικός σταθμός στην πορεία του ήταν η εφημερίδα Βραδυνή, στην οποία και εργάστηκε επί σειρά ετών. Υπήρξε και αστυνομικός ρεπόρτερ, πριν ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ. Εκτός από δημοσιογράφος, στο χώρο του Τύπου έχει διατελέσει και εκδότης των εντύπων Χώρα, Crash και Ανεξαρτησία.

Σε τηλεοπτικό επίπεδο παρουσίαζε στον παλιό ΣΚΑΪ (νυν Alpha) τις εκπομπές Χωρίς Αναισθητικό και Viva και η οποία μεταφέρθηκε στον ΑΝΤ1, στον καινούργιο ΣΚΑΪ τον Ελεύθερο Σκοπευτή και άλλες εκπομπές. Συμμετείχε επίσης σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών, κυρίως του Alter Channel, του Extra Channel, του Action 24 και του τότε Epsilon TV νυν Open Beyond, ως πολιτικός σχολιαστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments