Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 99: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 6/2 – O Σωτήρης ξεφτιλίζει τον Βρανά

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 99: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 6/2 –  O Σωτήρης ξεφτιλίζει τον Βρανά
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 99: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (06/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 99: Μετά τη νέα νίκη του Σίφουνα, την οποία γιορτάζουν όλοι μαζί στη σουίτα της Μελίνας, ένας αλλαγμένος Σωτήρης ξεφτιλίζει και υποβιβάζει τον Βρανά μπροστά σε όλους. Η Χριστίνα ζηλεύει τη διαχυτικότητά του με τη Μελίνα και προσπαθεί να βρει το θάρρος να του ζητήσει να βγουν ραντεβού. Την ίδια ώρα, η Κική πριν φύγει για τη Θεσσαλονίκη με τον Στρατή, αποφασίζει να τα πει όλα στη Δάφνη για τον Αλέξη.

Ενώ ο Θεοχάρης έχει βαλθεί να πείσει την Ξένια με κάθε τρόπο να παραδώσει το βίντεο που καίει τον Βρανά και τη Μόνικα στον οργανισμό του λαχνού και να βοηθήσει τη Σμαράγδα και τον Νικόλα να πάρουν πίσω τα χρήματα που κέρδισαν. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Πέγκυ μαθαίνει τι συνδέει τον πατέρα της με τον Βρανά, ενώ ο Στρατής πηγαίνει και βρίσκει τη Δάφνη για τελευταία φορά.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: O Μουρούνας ξεκαθαρίζει στη Μέλινα ότι θέλει μερίδιο από τα κέρδη της απάτης που σχεδιάζει με τον Βρανά, αφού την έχει στο χέρι. Την ίδια στιγμή, στον Όμιλο παρουσιάζεται στον Αλέξη το σχέδιο της Μελίνας, αλλά η επιφυλακτική στάση εκείνου την εξοργίζει. Η Δάφνη, που στο μεταξύ προχωρά με τη Χριστίνα το πρότζεκτ τους, αποφασίζει να βοηθήσει οικονομικά τον Στρατή, εν αγνοία του.

Η Κική, όμως, το μαθαίνει και της ζητάει να μην το κάνει, αφού εκείνη και ο Στρατής θα φύγουν για Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο Λευτέρης έχει επιστρέψει και επικρίνει έντονα τον Σωτήρη για τους χειρισμούς του με τον Βρανά, αλλά και με τη Μελίνα, η οποία εκνευρισμένη με τον Φίλιππο, του λέει ότι εξαιτίας του έφερε ένα παιδί στον κόσμο, που μόνο μίσος έχει για εκείνη. Και πράγματι, ο Μάνος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στα σχέδια της μητέρας του και ζητάει γι’ αυτό τη βοήθεια της Σμαράγδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments