Αθλητισμός

NBA All Star Game: Αυτούς επέλεξαν Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς

NBA All Star Game: Αυτούς επέλεξαν Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς
NBA All Star Game: Από τη θέση του αρχηγού της Ανατολής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα του στο φετινό All Star Game.

Tο NBA All Star Game 2020 που θα διεξαχθεί στις 4.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, στο United Center του Σικάγο, αναμένεται συγκλονιστικό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξε σε ζωντανή μετάδοση τους συμπαίκτες του για την «Team Giannis», παράλληλα με τον ΛεΜπρoν Τζέιμς που έκανε τις επιλογές του για την «Team LeBron». Το All Star Game θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ και η ομάδα του Γιάννη θα φοράει προς τιμήν του φανέλες με το νούμερο 24, ενώ η ομάδα του ΛεΜπρoν θα φορέσει το νούμερο 2, για το αγγελούδι του Κόμπι, την Τζιάνα Μπράιαντ.

Η διαδικασία ήταν συναρπαστική με τον ΛεΜπρoν να επιλέγει πρώτος τον συμπαίκτη του στους Λέικερς Άντονι Ντέιβις και τον Γιάννη να ακολουθεί με δύο Αφρικανούς, τους Τζόελ Εμπίντ και Πασκάλ Σιακάμ. Ο Αντετοκούνμπο επέλεξε ακόμη τον Κεμπά Γουόκερ, για να δίνει πάσες αφήνοντας τον Χάρντεν στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ ολοκλήρωσε την πεντάδα του με τον Τρέι Γιανγκ. Αντίθετα ο ΛεΜπρόν θα έχει δίπλα του στο αρχικό σχήμα και τον Καουάι Λέοναρντ, αλλά και τον Λούκα Ντόντσιτς (εφόσον προλάβει να είναι έτοιμος).

Όσον αφορά τους αναπληρωματικούς, ο Έλληνας άσος ξεκίνησε πρώτος και επέλεξε αυτόν που περίμεναν όλοι, τον συμπαίκτη του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον. Η επόμενη επιλογή του Γιάννη ήταν ο Μπαμ Αντεμπάγιο των Μαιάμι Χιτ, ενώ ακολούθησε ο Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ.

Στους αναπληρωματικούς, ο Αντετοκούνμπο επέλεξε πρώτο τον συμπαίκτη του στους Μπακς, Κρίς Μίντλετον και μετά τον Τζίμι Μπάτλερ των Μαιάμι Χιτ, τον Κάιλ Λάουρι των Τορόντο Ράπτορς, τον Μπράντον Ίνγκραμ των Πέλικανς και τον Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς προτίμησε τους Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Ντάμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Κρις Πολ (Θάντερ), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Ρόκετς), Ντομάντας Σαμπόνις (Πέισερς).

Δείτε το βίντεο με τις επιλογές των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments