Αθλητισμός

Ολυμπιακός Ατρόμητος: Με την πετυχημένη συνταγή στο Περιστέρι ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός Ατρόμητος: Με την πετυχημένη συνταγή στο Περιστέρι ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός Ατρόμητος: Ο Πορτογάλος προπονητής ρίχνει στη μάχη με τον Ατρόμητο τη γνωστή τριάδα στην επίθεση, η οποία από το ξεκίνημα της σεζόν έχει αποδειχθεί ως η η πιο παραγωγική μηχανή γκολ.

Ολυμπιακός Ατρόμητος: Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τους “Ερυθρόλευκους”, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους τη “λευκή” ισοπαλία με τη Λαμία στο ΔΑΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να αφήσουν άμεσα πίσω τους τη μέτρια εμφάνιση με την ομάδα από τη Φθιώτιδα επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες, αρχής γενομένης με το δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σήμερα αναμένεται να προβεί στις τελικές δοκιμές για τον καταμερισμό της ενδεκάδας που θα ρίξει στη μάχη του Περιστερίου. Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ, ο Μαρτίνς σκοπεύει για ακόμη ένα παιχνίδι να προχωρήσει στην πετυχημένη συνταγή όσον αφορά την επίθεση, με τη χρησιμοποίηση των Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Σουντανί, την τριπλέτα που έχει αποφέρει πολλαπλά οφέλη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Οι τρεις επιθετικοί μαζί έχουν σημειώσει τα 28 από τα συνολικά 45 τέρματα των “Ερυθρόλευκων” στο φετινό πρωτάθλημα, αριθμοί που αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του συλλόγου, Πέδρο Μαρτίνς. Πέραν της επίθεσης, ο προπονητής του Ολυμπιακού σκοπεύει να πάει σε περιορισμένο ροτέισον και στις άλλες γραμμές ρίχνοντας στη μάχη τους Σα, Σεμέδο, Μπα, Ομάρ, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε και Μασούρα, με τον τελευταίο να επιστρέφει στην ενδεκάδα και το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Στόχος του Ολυμπιακού στο Περιστέρι είναι μόνο η νίκη, με τους Πειραιώτες να θέλουν το “τρίποντο” με σκοπό να παραμείνεουν μόνοι πρώτοι στη κορυφή του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments