Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στον Ευαγγελισμό

Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στον Ευαγγελισμό
Κορωνοϊός: Ένα ύποπτο κρούσμα στον Ευαγγελισμό έχει προκαλέσει ταραχή.

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εδώ και λίγη ώρα. Ένας νεαρός άντρας που ήρθε από την Κίνα πριν από λίγες μέρες έχει παρουσιάσει συμπτώματα του ιού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άντρα 30 ετών που άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης. Μόλις έγινε ανιλυπτό ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει κορωνοϊό, επικράτησε ένας μικρός χαμός στα εξωτερικά ιατρεία.

Μάλιστα χρειάστηκε να φτάσει στο σημείο ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αναστάσιος Γρηγορόπουλος προκειμένου να συντονίσει τα μέτρα προστασίας. Το προσωπικό του νοσοκομείου κινήθηκε άμεσα και γρήγορα έλαβε όλα τα μέτρα προστασίας, ενώ ο 30χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο στα εξωτερικά ιατρεία όπου και εξετάζεται λεπτομερώς από τους γιατρούς του Νοσοκομείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο και τόνισε ότι διέμενε στην Κίνα σε ξενοδοχείο όπου επίσης ήταν πελάτης ασθενής με κορονοϊό. Ο ίδιος ανησύχησε αφού παρουσίασε τα ύποπτα συμπτώματα με αποτέλεσμα να μεταβεί στον Ευαγγελισμό. Από το Υπουργείο Υγείας τονίζουν ότι το περιστατικό θα εξεταστεί και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση αν υπάρχουν νεότερα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν όλε τις απαραίτητες εξετάσεις τον νεαρό άντρα και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά οπότε έληξε ο συναγερμός. Και όπως τονίζεται είναι ένα από τα δεκάδες κρούσματα που θεωρούνται ύποπτα και εξετάζονται στα νοσοκομεία αναφοράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments