Lifestyle

Πέτρος Ιακωβίδης: Αυτά είναι τα κιλά και το ύψος του

Πέτρος Ιακωβίδης: Αυτά είναι τα κιλά και το ύψος του
Πέτρος Ιακωβίδης: Τα κιλά και το ύψος του αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής στον Νίκο Μουτσινά.

Πέτρος Ιακωβίδης: Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι” ήταν σήμερα ο Πέτρος Ιακωβίδης. Με την είσοδό του στο πλατό και λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ο παρουσιαστής σχολίασε τα κιλά του καλεσμένου του με χιούμορ, λέγοντάς του πως είναι πολύ αδύνατος. Τον λόγο πήρε ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως ζυγίζει 70 κιλά, διότι λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνει να φάει πολύ. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως το ύψος του είναι 1,74 μέτρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Υπενθυμίζεται, πως πρόσφατα ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε τη νέα του επιτυχία “Κοιμήσου Απόψε Εδώ”. Μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσε το “Φοβάμαι” κατακτώντας τις υψηλότερες θέσεις στο Ελληνικό Official IFPI Airplay Chart, καθώς και ψηφιακά, ξεπερνώντας τις εφτά εκατομμύρια προβολές στο YouTube, επανήλθε δριμύτερος με νέο τραγούδι.

Ο πολυτάλαντος συνθέτης και δημιουργός επέστρεψε με το τραγούδι «Κοιμήσου Απόψε Εδώ» σε στίχους και μουσική του ίδιου, μια αισθαντική, ερωτική μπαλάντα που ξυπνάει έντονα συναισθήματα από το πρώτο άκουσμα. Το νέο τραγούδι συνοδεύεται από το άκρως κινηματογραφικό Music Video υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Ατμοσφαιρικό, με εναλλαγές εικόνων και συναισθημάτων και πλάνα υψηλής αισθητικής, παραπέμπει σε ταινία μικρού μήκους. Κυκλοφορεί από την MINOS EMI a Universal Music Company. Παράλληλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Teatro Athens με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Κυριαζή, το οποίο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του είναι ασφυκτικά γεμάτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments