Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματισμός: “Αγώνα δρόμου” να προλάβει τον Πανιώνιο

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματισμός: “Αγώνα δρόμου” να προλάβει τον Πανιώνιο
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματισμός: Ο Έλληνας επιθετικός ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις των "Ερυθρόλευκων" σημαδεύοντας την επιστροφή στη δράση στον παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματισμός: Οριστικό τέλος στη ταλαιπωρία που τον κυνηγά τους τελευταίους μήνες στοχεύει να βάλει ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις των “Ερυθρόλευκων” στο Ρέντη. Ο έμπειρος εξτρέμ συνεχίζει εντατικές προπονήσεις σημαδεύοντας όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ το παιχνίδι με τον Πανιώνιο προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στη δράση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προφυλάσσει τον ποδοσφαιριστή του από την αυριανή αναμέτρηση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο δίνοντας του τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου ο Λάζαρος να επανέλθει με ηρεμία σε κανονικούς ρυθμούς και καθ’ όλη έτοιμος να προσφέρει τα δικά του στοιχεία στην επίθεση των Πειραιωτών. Έτσι ο 33χρονος τέθηκε εκτός αποστολής από τον αυριανό αγώνα κάτι που κατά πάσα πιθανότατα να συμβεί και τη προσεχή Τετάρτη και την αναμέτρηση των “Ερυθρόλευκων” με την Λαμία για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η επάνοδος του Λάζαρου αναμένεται να συμβεί στις 15 του μήνα όταν και ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε οι “Ερυθρόλευκοι” στοχεύουν σε δύο νίκες μία για το πρωτάθλημα και ακόμη μία για το κύπελλο, εκεί όπου το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Λαμία αφήνει ανοιχτή την πρόκριση του Ολυμπιακού για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments