Αθλητισμός

Ζοζέ Μουρίνιο Τότεναμ: Εκπλήσσει το νέο λουκ του Πορτογάλου προπονητή

Ζοζέ Μουρίνιο Τότεναμ: Εκπλήσσει το νέο λουκ του Πορτογάλου προπονητή
Ζοζέ Μουρίνιο Τότεναμ: Το νέο κεφάλαιο στην προπονητική με την ευκαιρία που του δόθηκε από τους Λονδρέζους άλλαξε άρδην την ψυχολογία του Πορτογάλου.

Ζοζέ Μουρίνιο Τότεναμ: Ο Πορτογάλος προπονητής διάγει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Το νέο κεφάλαιο που του άνοιξε η Τότεναμ ήρθε να τον ανεβάσει ψυχολογικά και να του δώσει δύναμη και νέες ιδέες στην προπονητική του καριέρα.  Ο έμπειρος τεχνικός το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως βρίσκει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό, με τους Λονδρέζους να τον εμπιστεύονται τυφλά κλείνοντας μία και καλή το κεφάλαιο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο καθ’ όλη τη προπονητική του πορεία μας έχει συνηθίσει με το περίεργο του χαρακτήρα του. Προκλητικές δηλώσεις, έντονες εκφράσεις, ο Πορτογάλος δύσκολα θα περάσει απαρατήρητος από τους πάγκους. Ουδέποτε ωστόσο δεν μας είχε δείξει διαφορετικές πτυχές του λουκ του, με τον Πορτογάλο όλα αυτά τα χρόνια να ακολουθεί συγκεκριμένο… μοτίβο.

Αυτή τη φορά όμως οι Λονδρέζοι φαίνεται πως του άλλαξαν τελείως μυαλά. Ο Πορτογάλος αποφάσισε να ξυρίσει τελείως τα μαλλιά του λανσάροντας το νέο του λουκ που όπως φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα του πηγαίνει αρκετά.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το αποκαρδιωτικό πέρασμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε να στερεύει από ιδέες, ωστόσο στην Τότεναμ δείχνει ανανεωμένος από όλες τις απόψεις κερδίζοντας με το… καλημέρα τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments