Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ θάνατος: Το ελικόπτερο δεν αντιμετώπιζε μηχανική βλάβη

Κόμπι Μπράιαντ θάνατος: Το ελικόπτερο δεν αντιμετώπιζε μηχανική βλάβη
Κόμπι Μπράιαντ: Η τελική έκθεση για τα αίτια αναμένεται να εκδοθεί σε έναν χρόνο.

Κόμπι Μπράιαντ: Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας στις Μεταφορές των ΗΠΑ, ύστερα από τις έρευνες που διεξήχθησαν στο σημείο της συντριβής, οι ερευνητές εκτιμούν πως ο κινητήρας του ελικοπτέρου δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν τη στιγμή της πρόσκρουσης.

Μεταξύ άλλων, η NTSB διενεργεί έρευνα για το κατά πόσον οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα η ομίχλη έπαιξε ρόλο στο δυστύχημα. Ακόμη, ανακοίνωσε ότι ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε στη συντριβή, οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν, ενώ τα χειριστήρια πτήσης ήταν σπασμένα και είχαν καταστραφεί από τη φωτιά. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελική έκθεση για τα αίτια αναμένεται να εκδοθεί σε έναν χρόνο.

Υπενθυμίζουμε πως ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ έχασε τη ζωή του μαζί με την  κόρη του και άλλους 7 ανθρώπους το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου μετά από συντριβή του «Mamba Chopper»  στο Καλαμπάσας. Τα social media γέμισαν με μηνύματα πόνου και αποχαιρετισμού στον θρύλο του ΝΒΑ, αλλά και με φωτογραφίες του, ενώ χιλιάδες κόσμου, κρατώντας λουλούδια και φωτογραφίες του ανάβουν κεριά στη μνήμη του. θύματα Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ανάμεσα στα θύματα είναι η προπονήτρια της Τζιάνα, Κριστίνα Μόσερ, η οποία εργαζόταν στην ακαδημία του «Black Mamba», ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του Κέρι και η κόρη του Αλίσα, αλλά και ο πιλότος Άρα Ζομπάγιαν. Επίσης μέσα στο «Mamba Chopper» ήταν και η συμπαίκτρια και φίλη της Τζιάνα, Πέιτον Τσέστερ, με τη μητέρα της, Σάρα.

Φόρος τιμής στον Κόμπι

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν έξω από το «Staples Center», για να τιμήσουν την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζιάνα, αλλά και των υπόλοιπων θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου. Στο «Staples Center» ο θρύλος του γιγαντώθηκε. Λατρεύτηκε από χιλιάδες φιλάθλους των Λέικερς και όχι μόνο. Έδωσε μεγάλη χαρά στο Λος Άντζελες και πήρε άλλη τόση αγάπη πίσω.

Στο άκουσμα του θανάτου του, αλλά και της κόρης του, άπαντες «πάγωσαν» και ο χρόνος σταμάτησε. Χιλιάδες κόσμου από τα πρώτα λεπτά της δυσάρεστης είδησης με δάκρυα στα μάτια, συγκεντρώθηκε έξω από το γήπεδο των «λιμνανθρώπων», για να ανάψει ένα κερί ή για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη τους, φωνάζοντας ρυθμικά «Κόμπι, Κόμπι» και «MVP, MVP».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments