Αθλητισμός

ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στο -1 οι “Πράσινοι”

ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στο -1 οι “Πράσινοι”
ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Το "Τριφύλλι" συνεχίζει στον δρόμο των ντέρμπι πηγαίνοντας αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ με στόχο την νίκη που θα φέρει τον σύλλογο μια ανάσα από τη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο και ρίχνονται εκ νέου στη μάχη του πρωταθλήματος. Εκεί που “Πράσινοι” κόντρα στην ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, τα οποία τους έχουν φέρει να παίζουν δυνατά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα φετινά πλέι οφς.

Οι “Πράσινοι” καλούνται να διαχειριστούν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι το οποίο έρχεται να προστεθεί στο βαρύ πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων. Ο προπονητής του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα ρίχνοντας στη μάχη ποδοσφαιριστές που περιμένει από εκείνους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ

Την εστία του «τριφυλλιού» θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολάκη, Σένκεφελντ, Νούνες και Χατζηθεοδωρίδη. Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Ανουάρ και ο Χρήστος Δώνης, με τους Νάγκι και Μπεκ στα πλάγια. Στο γνωστό του ρόλο θα είναι ο Ζαχίντ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Πούγγουρας και Καμπετσής. Εκτός αποστολής έμεινε ο Εμάνουελ Ινσούα που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, ενώ ο Καρλίτος (που δεν υπολογίζεται) απουσιάζει με άδεια για προσωπικούς λόγους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments