Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμη αλλά σταθερή η υγεία του ηθοποιού

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμη αλλά σταθερή η υγεία του ηθοποιού
Κώστας Βουτσάς: Στην εντατική παραμένει ο 88χρονος ηθοποιός

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η υγεία του Κώστα Βουτσά ο οποίος νοσηλέυεται διασωληνωμένος από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Αττικόν”. Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή οι οικογένειά του, η σύζυγός του αλλά και η κορη του οι οποίες έχουν συνεχείς επαφές με τους γιατρούς.

Σάντρα Βουτσά: Η καταστολή βοηθά τον οργανισμό του να ξεκουραστεί

Η κόρη του Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εφημερίδα Espesso και αποκάλυψε πώς ο πατέρας της έχει χρόνιο άσθμα και πως ουδέποτε έπαθε ανακοπή. «Είναι σχεδόν 90 χρονών και η απόφαση των θεραπόντων ιατρών να τον θέσουν σε καταστολή βοηθά τον οργανισμό του να ξεκουραστεί. Μάλιστα έγινε κατόπιν συνεννόησης του επιστημονικού προσωπικού με την οικογένεια του μπαμπά μου. Ο οργανισμός του είναι επιβαρυμένος, δουλεύει πολύ και οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις τον τελευταίο καιρό τον έχουν εξαντλήσει. Από μικρό παιδί υποφέρει από άσθμα» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του Κώστα Βουτσά, η οποία πριν από λίγες ημέρες αποχαιρέτησε τη μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ.

Η Σάντρα Βουτσά ξέσπασε και ζήτησε σεβασμό με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του πατέρα της. «Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή. Ούτε χαροπαλεύει. Διάβασα σε blog γνωστού δημοσιογράφου τόσες ανακρίβειες, που πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι αποσκοπούν. Δήθεν πως η αδερφή μου ήρθε από το Σικάγο στην Ελλάδα για να βρίσκεται δίπλα στον μπαμπά μας. Δεκαπέντε χρόνια έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ η Θεοδώρα. Στην Ολλανδία ζει και διαπρέπει καλλιτεχνικά. Κάνω έκκληση για σεβασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Τα συγκινητικά ποστ της συζύγου του

Η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, δημοσίευσε δύο συγκινητικά stories στο instagram, στα οποία απεικονίζονται ο Κώστας Βουτσάς και ο γιος τους Φοίβος. Στο πρώτο στιγμιότυπο, ο μικρός Φοίβος παίζει στο γραφείο του πατέρα του ενώ στο δεύτερο ο Κώστας Βουτσάς ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τον γιο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments