Video

Τομ Χανκς Όσκαρ 2020: Έκανε push ups στο κόκκινο χαλί [vid]

Τομ Χανκς Όσκαρ 2020: Έκανε push ups στο κόκκινο χαλί [vid]
Τομ Χανκς Όσκαρ 2020: Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός ήταν πολύ ευδιάθετος στο κόκκινο χαλί και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Τομ Χανκς Όσκαρ 2020: Η νοτιοκορεάτικη ταινία «Παράσιτα» (Parasite) έκανε την απόλυτη ανατροπή και πήρε το βραβείο της καλύτερης ταινίας στα φετινά Όσκαρ, επιτυγχάνοντας έναν για πολλούς απρόσμενο θρίαμβο, παρότι το πολεμικό δράμα «1917» του Σαμ Μέντες θεωρείτο το μεγάλο φαβορί. Όμως εκείνος που έκλεψε την παράσταση στη φετινή απονομή ήταν ο Τομ Χανκς.

Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός ήταν πολύ ευδιάθετος στο κόκκινο χαλί και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Ο 63χρονος ηθοποιός όταν είδε έναν αξιωματικό του αμερικανικού στρατού δεν έχασε την ευκαιρία να… δείξει τις αθλητικές του ικανότητες. Έπιασε τον αξιωματικό από το χέρι και τον προ(σ)κάλεσε να κάνουν ένα διαγωνισμό σε push ups.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένων και των υπολοίπων αξιωματικών, ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να χειροκροτούν.

Ο Τομ Χανκς έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς είχε γίνει επίτιμο μέλος του Hall of Fame των U.S. Army Rangers για τον ρόλο του στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», η οποία κέρδισε και πέντε Όσκαρ το 1999.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments