Αθλητισμός

Κύπρος ποδόσφαιρο: Συνελήφθησαν διαιτητής και πρόεδρος ομάδας

Κύπρος ποδόσφαιρο: Συνελήφθησαν διαιτητής και πρόεδρος ομάδας
Κύπρος ποδόσφαιρο: Ντόμινο εξελίξεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Κύπρος ποδόσφαιρο: Στη σύλληψη ενός διαιτητή και ενός προέδρου ομάδας της δεύτερης κατηγορίας, προχώρησε η αστυνομία της Κύπρου έπειτα από καταγγελίες για χειραγώγηση αγώνα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του kathimerini.com.cy: “Στη σύλληψη διαιτητή και πρόεδρο σωματείου προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα 24sports.com.cy, οι καταγγελίες σωματείου Β’ κατηγορίας που έγιναν σε πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος κινητοποίησαν τις αρχές οι οποίες προχώρησαν στις συλλήψεις”.

Η σύλληψή τους προέκυψε μετά από σχετική μαρτυρία σε σχέση με τον αγώνα Οθέλλου – Αγίας Νάπας.

Αμφότεροι θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο την Τετάρτη (12/2) όπου και θα αποφασιστεί η προσωποκράτηση τους. Το αδίκημα βάσει του οποίου εκδόθηκε το σχετικό δικαστικό ένταλμα είναι αυτό της χειραγώγησης αγώνα. Οι Αρχές έβαλαν στο «μικροσκόπιό» τους την αναμέτρηση ανάμεσα στον Οθέλλο Αθηαίνου και την Αγία Νάπα (0-1) για την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου Premier της Β’ Κατηγορίας που διεξήχθη το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου. Η ομάδα της Αθηαίνου εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης, καθώς δέχθηκε τρεις κόκκινες από το 80′ και έπειτα.

Μάλιστα, ο αγώνας κρίθηκε από ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε στο 90’+6 και μετέτρεψε σε γκολ ένα λεπτό αργότερα ο Τζοάν Τομάς. Με ανακοίνωσή του ο Οθέλλος χαρακτήρισε «σφαγή» τη διαιτησία, ενώ τις τελευταίες ώρες ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσω της υπηρεσίας RED BUTTON, που ενεργοποίησε πρόσφατα ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ), προχώρησαν σε καταγγελία και αργότερα έδωσαν καταθέσεις στην αστυνομία λέγοντας πως προσεγγίστηκαν για χειραγώγηση του αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments