Video

Η Airbnb αναζητά 5 υπάλληλους να ζήσουν στις Μπαχάμες

Η Airbnb αναζητά 5 υπάλληλους να ζήσουν στις Μπαχάμες
Η δημοφιλής εταιρία καταχώρησης και εύρεσης καταλυμάτων αναζητά νέους που να μπορούν για δύο μήνες να αφήσουν τα πάντα και να πετάξουν για Μπαχάμες.

Και ποιος δεν θα ήθελε να πάει μια φορά στη ζωή του στις εξωτικές Μπαχάμες. Η εκπληκτική ομορφιά του τοπίου, οι μαγευτικές παραλίες και η απόλυτη ηρεμία ιντριγκάρει τους πάντες, αποτέλεσμα οι Μπαχάμες να αναδεικνύονται κάθε χρόνο ως ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Με το πέρασμα των χρόνων οι Μπαχάμες έχουν αποτελέσει μεγάλο στόχο και κορυφαίων επενδυτικών funds, τα οποία δημιουργούν πολυτελείς ξενοδοχιακές μονάδες, οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμη και του πιο δύσκολου πελάτη.

Η δημοφιλής εταιρία καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων, Airbnb σύμφωνα με δημοσιεύματα δίνει την ευκαιρία σε πέντε υπαλλήλους της να πάρουν το αεροπλάνο και να ταξιδέψουν με προορισμό τις Μπαχάμες, μένοντας εκεί για τους επόμενους δύο μήνες. Το ταξίδι αυτό έχει οικολογικό χαρακτήρα, καθώς οι πέντε υπάλληλοι θα συμβάλλουν στα έργα που γίνονται στην περιοχή για τη προστασία του τόπου και τη διατήρηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων.

Η αγγελία αφορά νέους οι οποίοι θα έχουν περάσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και θα είναι πρόθυμοι δια της αμοιβής να αφήσουν πίσω την καθημερινότητά τους και να ζήσουν δύο ολόκληρους μήνες στις μαγευτικές Μπαχάμες.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments