Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Λαμία: Οι εκλεκτοί του Μάρτινς για την πρόκριση

Ολυμπιακός – Λαμία: Οι εκλεκτοί του Μάρτινς για την πρόκριση
Ολυμπιακός - Λαμία: Δεν θέλουν αν την "πατήσουν" όπως πέρυσι οι Ερυθρόλευκοι.

Ολυμπιακός – Λαμία: Αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι αναμένεται να κάνει ο Πέδρο Μάρτινς στον αποψινό επαναληπτικό με τη Λαμία. Η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να πάρει μία άτυπη ρεβάνς από την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς την περσινή σεζόν στην ίδια φάση της διοργάνωσης είχαν αποκλειστεί.

Ο Πέδρο Μάρτινς δεν πρόκειται να την “πατήσει” όπως πέρσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στους 11 που θα παρατάξει απέναντι στη Λαμία. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν. Μπροστά από τον Γάλλο τερματοφύλακα, θα αγωνιστούν οι –από δεξιά προς αριστερά–  Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο και Τσιμίκα.

Στο κέντρο, το δίδυμο των χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά και οι Καφού, με τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αγωνιστεί ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χασάν. Την αποστολή των Πειραιωτώνσυμπληρώνουν οι Καραργύρης, Τζολάκης, Μαρτίνης, Παπαδόπουλος, Γκιγέρμε, Εμρέ Μορ, Λοβέρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο, Τοροσίδης και ο τραυματίας Σουντανί που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας έμειναν οι Σα, Μπα και Μπουχαλάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments