Ελλάδα

Ηράκλειο ατύχημα: Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ η κοπέλα που έπεσε από τα ενετικά τείχη

Ηράκλειο ατύχημα: Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ η κοπέλα που έπεσε από τα ενετικά τείχη
Ηράκλειο ατύχημα: Μετά από ενδελεχή έλεγχο των γιατρών κρίθηκε η μεταφορά του ανήλικου κοριτσιού σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Ηράκλειο ατύχημα: Μάχη για τη ζωή της δίνει η ανήλικη που έπεσε χθες το βράδυ από τα ενετικά τείχη της παλιάς πόλης του Ηρακλείου. Κατά την πτώση η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου εκεί οι γιατροί να διαπιστώσουν από κοντά τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Σήμερα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η νεαρή κοπέλα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να την μεταφέρουν εσπευσμένα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διατηρώντας την διασωληνωμένη. Όπως δήλωσε χθες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου Ανέστης Κιούλπαλης, «το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Αυτή την ώρα τα τραύματα του, που είναι πολλαπλά, διερευνώνται από τους γιατρούς. Εμείς είμαστε σε θέση εφόσον κριθεί αναγκαίο να το νοσηλεύσουμε στη ΜΕΘ, εφόσον δεν θεωρηθεί απαραίτητο – λόγω της ηλικίας του – να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες βράδυ, ενδεχομένως η κοπέλα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από μεγάλο ύψος. Τώρα η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμα κατάσταση με τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου να δίνουν μάχη προκειμένου να την διατηρήσουν στη ζωή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments