Κόσμος

MWC 2020- Κοροναϊος : Αναβάλλεται η παγκόσμια έκθεση κινητών στην Βαρκελώνη

MWC 2020- Κοροναϊος : Αναβάλλεται η παγκόσμια έκθεση κινητών στην Βαρκελώνη
MWC 2020- Κοροναϊος : Η μεγαλύτερη έκθεση που αφορά τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας  που θα πραγματοποιούνταν στη Βαρκελώνη στις 24 με 27 Φεβρουαρίου αναβάλλεται λόγω του κοροναϊού. 

MWC 2020: Η μεγαλύτερη έκθεση που αφορά τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας  που θα πραγματοποιούνταν στη Βαρκελώνη στις 24 με 27 Φεβρουαρίου αναβάλλεται λόγω του κοροναϊού.  Το  κορυφαίο ραντεβού του τηλεπικοινωνιακού κλάδου με περισσότερους από 100.000 επισκέπτες υψηλού επιπέδου από ολόκληρο τον κόσμο το Mobile World Congress δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κοροναϊού..

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία GSMA, που διοργανώνει την παγκοσμίου ενδιαφέροντος έκθεση:

«Λαμβάνοντας υπόψη το ασφαλές και υγιές περιβάλλον στη Βαρκελώνη και τη χώρα υποδοχής, η GSMA ανέβαλε το MWC Barcelona 2020, λόγω της παγκόσμιας ανησυχίας για τον κοροναϊό, τα ταξίδια καθώς και άλλων παραγόντων. Για τους λόγους αυτούς, είναι αδύνατον να διεξαχθεί η εκδήλωση».

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν η έκθεση αναβάλλεται για όλη τη χρονιά ή θα διεξαχθεί κάποια άλλη στιγμή μέσα στο 2020, ωστόσο πολλές εταιρείες είχαν ήδη  ακυρώσει τη συμμετοχή τους λόγω του κοροναϊού.

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments