Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [12/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [12/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (12/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (12/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του στους Ιχθύες, φροντίζει να είστε συντονισμένοι με το ευρύτερο περιβάλλον σας. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 16 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 9 Μαρτίου. Ίσως να νιώθετε ήδη την ανάγκη να σταθεροποιήσετε ή να επαναρρυθμίσετε κάποια πράγματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, απ’ όπου ενθαρρύνει τη διπλωματία και τη συνεργασία. Η μέρα ευνοεί την αντιμετώπιση κάθε είδους αναχαίτισης που μπορεί να έχει προκύψει στις προσωπικές σας σχέσεις. Μέσα στις επόμενες 24 ώρες η Σελήνη θα σχηματίσει διαδοχικά τετράγωνα με τους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο από τον Αιγόκερω. Δεν αποκλείεται να νιώσετε κάποια πίεση, προκειμένου να χειριστείτε με αρτιότητα όλους τους τομείς της ζωής σας.

Την Τετάρτη αποφύγετε να επιβάλλετε την άποψη ή τη θέλησή σας στους άλλους. Το νόημα της μέρας είναι να μάθετε να κατανοείτε τις επιθυμίες και τα συναισθήματα των ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε σε καθημερινή επαφή. Μην ψάχνετε δικαιολογίες για τις ενέργειες και τα λάθη σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε ή να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα φιλία ή γνωριμία, με κάποιο άτομο που είχατε μια σύντομη επαφή στο παρελθόν. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή για τη συνέχιση κάποιων σχέσεων, που διακόπηκαν για διάφορους λόγους.

Σήμερα σίγουρα θα είστε σε θέση να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας. Θα επιλύσετε προβλήματα που θα προκύψουν ή που συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από την προθυμία και τη διάθεσή σας να τα αντιμετωπίσετε. Η μέρα φέρνει μια αγορά, ένα δώρο ή κάποια άλλη δέσμευση υλικής φύσεως. Θα σχετίζεται με ένα πρόσωπο στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για να προετοιμάσετε κάποιο ταξίδι, για επικοινωνία με ανθρώπους από μακριά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τετάρτη θα ελκύσει την προσοχή σας με ενδιαφέρουσες επαφές με φίλους και γνωστούς από διάφορα μέρη. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ερωτικές και συναισθηματικές εμπειρίες. Ωστόσο, στον οικονομικό τομέα τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα και μπορεί να απογοητευτείτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε σχεδόν όλα τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει για σήμερα. Μην αγνοήσετε τη συμβουλή ή τη βοήθεια ενός ατόμου στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Αν σήμερα επεξεργαστείτε ένα οικονομικό έγγραφο, μην παρασυρθείτε από τη χαρά για όσα σας προσφέρει και αμελήσετε τις λεπτομέρειές του. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για ερωτικές εμπειρίες… Αλλά με μια υπάρχουσα σχέση, όχι με κάποια καινούργια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα πρέπει να επιδείξετε δύναμη χαρακτήρα και ικανότητα να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Τα νέα που θα λάβετε μπορεί να μην σας αφορούν άμεσα… Αλλά θα σχετίζονται με προβλήματα άλλων ή τον εαυτό σας, είτε θα συνδέονται με μια απροσδόκητα δυσάρεστη κατάσταση. Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις και τις ενέργειές σας, με άτομα στα ζώδια του Τοξότη, του Κριού ή του Λέοντα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα έχετε τα μέσα και τις ευκαιρίες να διεκπεραιώσετε με επιτυχία όσα σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών σας. Η σημερινή μέρα φέρνει το τέλος μιας αλλαγής ή την αρχή μιας νέας, η εξέλιξη της οποίας θα γίνει πιο αισθητή αύριο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments