Αθλητισμός

Αποτελέσματα Κυπέλλου Ιταλίας: Προβάδισμα πρόκρισης η Νάπολι [vid]

Αποτελέσματα Κυπέλλου Ιταλίας: Προβάδισμα πρόκρισης η Νάπολι [vid]
Αποτελέσματα Κυπέλλου Ιταλίας: Η Νάπολι νίκησε χάρη στο γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ

Αποτελέσματα Κυπέλλου Ιταλίας: Ένα έξοχο γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ στο 57ο λεπτό έδωσε τη νίκη στη Νάπολι επί της Ίντερ με 1-0 μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα», στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων και ταυτόχρονα το προβάδισμα στους «Παρτενοπέι» για πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου στο «Σαν Πάολο» και οι «Παρτενοπέι» καλούνται να διαχειριστούν το προβάδισμα που απόκτησαν, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός εγχώριος στόχος τους.

Κώστας Μανωλάς: «Σηκώσαμε ξανά κεφάλι»

Ο Κώστας Μανωλάς πανηγύρισε τη νίκη αλλά προειδοποίησε ότι «οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν 50-50» για τον τελικό της διοργάνωσης.  «Μετά από μια βαριά ήττα στην έδρα μας από τη Λέτσε (2-3), κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ένα μεγάλο παιχνίδι και όλοι οι παίκτες αξίζουν την επιτυχία αυτή», δήλωσε ο Μανωλάς στο Rai Sport.

«Σηκώσαμε ξανά τα κεφάλια μας και το κάναμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα που διεκδικεί το Scudetto αυτήν τη στιγμή. Η πρόκριση είναι ακόμα 50-50, επειδή η Ίντερ είναι μια μεγάλη ομάδα, θα έρθουν στο San Paolo ψάχνοντας να κάνουν το παιχνίδι τους, οπότε θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι».

Μίλαν – Γιουβέντους: Απόψε ο δεύτερο ημιτελικός

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ραντεβού των Ζλάταν και Κριστιάνο επί ιταλικού έδαφος κοντοζυγώνει και θα γραφτεί ιστορία στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας με τον κόσμο σε παροξυσμό. Ο ιταλικός Τύπος είχε χαρακτηρίσει τη Serie A και την Ιταλία ως τον… τόπο του «Εγώ», μόλις επισημοποιήθηκε και η μεγάλη επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν.

Πλέον, η ισχυρή προσωπικότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει έναν μεγάλο αντίπαλο εκ Σουηδίας, που φοράει τα «ροσονέρι» και θα κοντραριστεί με τον CR7 το βράδυ της Πέμπτης στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Μίλαν έχει ήδη ανακοινώσει το sold out, η Γιουβέντους έχει να διαθέσει ελάχιστα εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους στο «Σαν Σίρο» και με δεδομένο ότι ο κόσμος θα ξεπεράσει τις 70.000 στις εξέδρες, θα γραφτεί ιστορία μεγαλύτερης προσέλευσης στα χρονικά της φάσης των «4» του Coppa Italia.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments