Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες Βοσνία: Εξακολουθεί να είναι ανεπιθύμητος στην Εθνική

Όγκνιεν Βράνιες Βοσνία: Εξακολουθεί να είναι ανεπιθύμητος στην Εθνική
Όγκνιεν Βράνιες Βοσνία: Ο έμπειρος στόπερ εξακολουθεί να είναι ανεπιθύμητος στην Εθνική ομάδα.

Όγκνιεν Βράνιες Βοσνία: Τα τελευταία χρόνια ο παίκτης της ΑΕΚ αποτελούσε βασικό στέλεχος της Εθνικής του ομάδα. Ήταν σταθερά μέσα στις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών και πάντα είχε θέση στην βασική ενδεκάδα. Αυτό άλλαξε πριν από περίπου ένα χρόνο όταν βρέθηκε σε πολύ δύσκολη καμπή στην καριέρα του. Μιλάμε για την εποχή που ξέσπασε το ροζ σκάνδαλο Γέλενα Καρλέουσα.

Εξαιτίας όλων όσων είχαν γίνει με την Σέρβα τραγουδίστρια έχασε τη θέση του στην Άντερλεχτ και παράλληλα έγινε ανεπιθύμητος στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Η αλήθεια είναι ότι ο Βράνιες πάντα είχε μια κόντρα με τους συμπατριώτες τους. Το γεγονός πως είχε Σέρβικη καταγωγή και πολλές φορές δήλωνε περήφανος για αυτή τον είχαν κάνει στόχο.

Persona non grata ο Βράνιες

Πριν από λίγο καιρό η Εθνική Βοσνίας μπήκε σε νέα εποχή. Ο Ντούσαν Μπάγεβτις πήρε την απόφαση να επιστρέψει στους πάγκους για να βοηθήσει την Εθνική της πατρίδας του σε μια δύσκολη περίοδο. Ένα από τα πρώτα πράγματα που ήθελε ο έμπειρος προπονητής ήταν να καλέσει και πάλι στην Εθνική τον Όγκνιεν Βράνιες που έχει βρει ξανά τα πατήματα του στην ΑΕΚ.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του 30χρονου στην ομάδα βρίσκει πλήρως αντίθετους τους φανατικούς ομάδας των Βαλκάνιων, που με ανάρτησή τους στα social media, ξεκαθάρισαν ότι ο Βράνιες δεν είναι ευπρόσδεκτος. Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία που ανέβασαν στα Social Media τους δείχνοντας τις προθέσεις τους.

Δείτε τη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments