Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός βόλεϊ: Δακρυγόνα και καθυστέρηση στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός βόλεϊ: Δακρυγόνα και καθυστέρηση στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός βόλεϊ: Δεν ξεκίνησε το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο βόλεϊ λόγω δακρυγόνων έξω από το γήπεδο.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο “Μελίνα Μερκούρη” στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ, ωστόσο το παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Το ματς ήταν προγραμματισμένο για τις 19:00 αλλά αυτό δεν έγινε εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που επικρατούσε στο κλειστό. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι οπαδοί συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να γενικευτεί. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική ακόμα και μέσα στο γήπεδο και οι εξέδρες άδειασαν.

Υπενθυμίζεται, πως είχαν προηγηθεί ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που τελικά δεν πήγε στο κλειστό.

Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν να πάει στο γήπεδο για να δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γνωστός επιχειρηματίας είναι και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός φοβήθηκε ότι η παρουσία του Γιαννακόπουλου στο ντέρμπι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην διεξαγωγή της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο σύλλογος του Πειραιά έβγαλε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του ματς αν παραστεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Την ίδια ώρα ανέφεραν ότι κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει με τον Μιχάλη Κουντουρή όταν θα είναι γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός.

Σημειώνεται, ότι η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments