Διεθνή

Sophie Turner: Έγκυος η «Σάνσα Σταρκ» του Game of Thrones

Sophie Turner: Έγκυος η «Σάνσα Σταρκ» του Game of Thrones
Sophie Turner Έγκυος: Το θέμα παρουσίασε αποκλειστικά το Just Jared, αναφέροντας μάλιστα ότι οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού, είναι ενθουσιασμένοι.

Sophie Turner: Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, γνωστή για το ρόλο της ως «Σάνσα Σταρκ» στην υπερπαραγωγή Game of Thrones, περιμένει με τον σύντροφό της Joe Jonas το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ. Το θέμα παρουσίασε αποκλειστικά το Just Jared, αναφέροντας μάλιστα ότι οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού, είναι ενθουσιασμένοι.

Την εγκυμοσύνη της Sophie Turner επιβεβαίωσαν από πηγές τους, όπως αναφέρουν, και άλλα διεθνή Μέσα, όπως το USWeekly και το E!News. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο και δεν έχει προβεί ακόμα σε επίσημη δήλωση. Η τελευταία κοινή εμφάνιση τους έγινε στα Grammy στις αρχές του έτους.

Sophie Turner – Joe Jonas: Ο διπλός γάμος τους

Τον Μάιο του 2019 η Sophie Turner κι ο Joe Jonas παντρεύτηκαν ξαφνικά στο Las Vegas. Δύο μήνες αργότερα πραγματοποίησαν και δεύτερο πιο ρομαντικό γάμο στην έπαυλη Château de Tourreau στη Νότια Γαλλία. Το ζευγάρι παρέμεινε για μία ολόκληρη εβδομάδα στη Γαλλία. Oι καλεσμένοι δεν ήταν πολλοί, ανάμεσα τους ήταν ο Nick και Kevin Jonas, τα αδέλφια του γαμπρού, μαζί με τις Priyanka Chopra και Danielle Jonas, τις συζύγους τους. Επίσης καλεσμένοι ήταν το μοντέλο Ashley Graham και η φίλη και συμπρωταγωνίστρια της Turner στο Game of Thrones, η Maisie Williams, που ήταν μάλιστα και παράνυμφος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments