Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [13/02/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [13/02/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (13/02/20).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (13/02/20).

Κριός

Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, αγαπητοί Κριοί! Με τον Ήλιο και τη Σελήνη να φωτίζουν τον ανθρωπιστικό σας οίκο, δεν χρειάζεται να παλεύετε μόνοι για όλα. Αναζητήστε τη συμβουλή ενός πιο έμπειρου ή μεγαλύτερου ανθρώπου, που έχει βιώσει ανάλογες καταστάσεις. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι με το μέρος σας, αν αξιοποιήσετε τα μαθήματα που θα σας «δώσει»: Βλέποντας την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, θα βρείτε και την πιο αποδοτική διαδρομή σας.

Ταύρος

Τα άστρα σας παροτρύνουν να κάνετε μια δυναμική κίνηση όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Ταύροι! Το μυαλό σας δουλεύει υπερωριακά, χάρη στην αίσια όψη του φιλόδοξου Ήλιου με τη Σελήνη στον εργατικό 6ο Οίκο σας. Τώρα θα εντοπίσετε χωρίς μεσάζοντες τα κατάλληλα άτομα που πρέπει να προσεγγίσετε, για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο. Και όσο αναμένετε απαντήσεις σε ηλεκτρονικά μηνύματα ή προσφορές, αναβαθμίστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η θερμή ιδιοσυγκρασία σας θα έλξει περισσότερους συμμάχους.

Δίδυμοι

Μην προσπαθείτε τόσο πολύ να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια γλυκιά συνάντηση ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη στους τομείς της ελευθερίας και της έκφρασης, σας ζητά να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Επεκτείνετε τα όρια των αναζητήσεων, ανανεώστε τα κριτήριά σας, μην πιέζεστε να ικανοποιήσετε εσείς τις ανάγκες των άλλων. Μείνετε εστιασμένοι στα δικά σας όνειρα και έχετε τα φόντα να συνδυάσετε τα ιδανικά «δούναι και λαβείν».

Καρκίνος

Δώστε περισσότερη σημασία στα συναισθήματά σας και τιμήστε τα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη ανταλλάσει φιλικά «πυρά» με τον Ήλιο, στους πιο προσωπικούς και τρυφερούς τομείς σας. Όπως κι αν νιώθετε, είναι σημαντικό να το συνειδητοποιήσετε και να μην το παραμερίσετε. Και αν ακολουθήσετε τη ροή του, είναι βέβαιο ότι θα μάθετε κάτι σπουδαίο για τον εαυτό σας. Μια σοφή γυναίκα του κύκλου σας μπορεί να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές σε αυτή τη φάση.

Λέων

Ώρα να φροντίσετε τις συμπράξεις σας, αγαπητοί Λέοντες! Αν νιώθετε ότι μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση βαλτώνει, μειώστε την ταχύτητά σας. Ένα τρίγωνο στήριξης ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, φωτίζει τον κοινωνικό σας τομέα. Μπορείτε να ανακτήσετε την ισορροπία και την καλή πορεία κάθε συνέργειας… Αρκεί να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας. Όσο κάνετε τις προσεγγίσεις σας με ειλικρίνεια, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία σας. Μια ευχάριστη έξοδο με το εν λόγω άτομο, θα αποσυμπιέσει και θα βελτιώσει την ατμόσφαιρα.

Παρθένος

Έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να χειριστείτε κάθε οικονομικό προβληματισμό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Μια παραγωγική συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη, σας δείχνει την καλύτερη διαδρομή για να στήσετε πιο στιβαρά θεμέλια. Οι λεπτομέρειες και η οργάνωση είναι οι τομείς κλειδιά, που πρέπει να εστιάσετε για να κατανοήσετε τη συνολική εικόνα. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να προωθήσετε τα όνειρά σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να ζητήσετε και τη συμβουλή ενός ειδικού.

Ζυγός

Η ανταγωνιστική πτυχή σας μπορεί να κάνει μια σπάνια εμφάνιση, αγαπητοί Ζυγοί! Επί αυτού ευθύνεται μια συνάντηση της Σελήνης με τον τολμηρό Ήλιο, στον 5ο Οίκο σας της λάμψης και της φήμης. Είναι βέβαιο ότι σας εξουθενώνει η προσπάθεια να ομοιάσετε σε κάποια «πρότυπα», γι’ αυτό βγαίνετε εκτός πορείας. Και επειδή ούτε η ζήλια σας ταιριάζει, αντικρούστε τη με κάθε τρόπο αν προσπαθήσει να αναδυθεί. Στραφείτε στο σεβασμό που σας διακρίνει, για να αντικρύσετε τα επιτεύγματα των άλλων. Πρέπει να εμπνευστείτε από αυτά, όχι να τα φθονείτε.

Σκορπιός

Υπάρχουν μέρες που πρέπει να πιέζεστε και άλλες που πρέπει να χαλαρώνετε, αγαπητοί Σκορπιοί! Προτιμήστε το δεύτερο τώρα, που ο Ήλιος και η Σελήνη συντονίζονται στους τομείς σας της θαλπωρής και της ενδοσκόπησης. Απαρνηθείτε κάθε προσωπείο σας και αφεθείτε να ηρεμήσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η ευαισθησία σας είναι ιδανική για να ανταλλάξετε νέα με ανθρώπους που έχετε καιρό να μιλήσετε. Έτσι θα αποσυμπιεστείτε και θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας.

Τοξότης

Σηκώστε και λίγο το κεφάλι από τις πολλές υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη στις φιλικές σας πτυχές, απαιτεί να κοινωνικοποιηθείτε. Αναζητήστε καινούργια πρόσωπα και ευχάριστες παρέες, θα σας είναι εύκολο να διευρύνετε τον κύκλο σας. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να προωθήσετε τις ιδέες σας ή κάποια καινούργια εγχειρήματα. Να είστε ειλικρινείς και δεκτικοί, για να μην θεωρηθεί ότι προσεγγίζετε τους άλλους προκειμένου να ωφεληθείτε.

Αιγόκερως

Αναζητούσατε μια στιγμή που να αφοσιωθείτε απρόσκοπτα σε κάποια εγχειρήματά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Αδειάστε το πρόγραμμά σας και βουτήξτε τώρα! Η συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη στους οίκους της δουλειάς και του χρήματος, ευνοεί αυτή την εστίαση. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να χειριστείτε όλες τις πρακτικές σας εκκρεμότητες, ακόμα και θέματα που έχουν λιμνάσει λόγω έλλειψης χρόνου. Αν απομακρύνετε από γύρω σας και κάθε περισπασμό, είναι βέβαιο ότι θα είστε διπλά παραγωγικοί.

Υδροχόος

Καθαρίστε τους διευρυμένους φακούς θέασής σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια σύμπραξη του Ήλιου από το ζώδιό σας με τη Σελήνη στον διεθνή 9ο Οίκο σας, απαιτεί καινούργιες εμπειρίες. Αν μάλιστα μπορείτε να αποδράσετε, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για λίγη περιπέτεια και εξερεύνηση. Αν το πρόγραμμά σας δεν το επιτρέπει, κάντε έστω μια βόλτα σε σημεία της πόλης έξω από τα συνήθη σας. Οτιδήποτε διαφέρει από τη ρουτίνα σας, θα φορτίσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.

Ιχθύες

Μην βιαστείτε να χαρακτηρίσετε συμπτώσεις και συγκυρίες όσα προκύψουν, αγαπητοί Ιχθύες! Μια συνεύρεση στήριξης του Ήλιου με τη Σελήνη, προάγει τη διαίσθηση και τις μυστικιστικές δυνάμεις σας. Αν σκέφτεστε κάτι ή κάποιον και εμφανιστεί μπροστά σας με κάποιο τρόπο, αναζητήστε το μήνυμα που μπορεί να σας μεταφέρει. Μειώστε τους ρυθμούς σας, αδειάστε το πρόγραμμά σας και δώστε χρόνο στη φαντασία σας να ταξιδέψει. Θα σας βοηθήσει σε αυτή τη «διαδρομή» η μουσική ή ό,τι άλλο σας χαλαρώνει

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments