Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Το εντυπωσιακό βίντεο από κατάδυση στις Μαλδίβες

Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Το εντυπωσιακό βίντεο από κατάδυση στις Μαλδίβες

Πηγή Φωτογραφίας: instagram bruno cerella//Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Το εντυπωσιακό βίντεο από κατάδυση στις Μαλδίβες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στις Μαλδίβες. Έκαναν κατάδυση και δημοσίευσαν βίντεο στα social media.

Στις Μαλδίβες ταξίδεψαν για τις διακοπές τους η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα. Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της προσωπικής του ζωής, αφού ο 38χρονος μπασκετμπολίστας έκανε πρόταση γάμου στην γνωστή ηθοποιό, η οποία αποκάλυψε το μονόπετρο που της χάρισε στα social media.

Το ζευγάρι μέσα από τα social media μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές στις Μαλδίβες. Η Αθηνά Οικονομάκου σε μια από τις αναρτήσεις της στο instagram είχε μοιραστεί με το κοινό της:

«Εγώ θα ξεκινήσω από αύριο τις καταδύσεις και εύχομαι να πάει καλά αυτό. Είμαι εδώ στις Μαλδίβες για αυτό τον λόγο, δεν είμαι για luxury διακοπές. Αύτη την περίοδο ο καιρός είναι ιδανικός για καταδύσεις και όχι για διακοπές (…) Μένουμε σε ένα νησί με ντόπιους, χωρίς ακριβά θέρετρα, με απλά καταλύματα. Είναι πολύ ωραία η ζωή εδώ και γίνεσαι ένα με τη φύση. Σας φιλώ», είχε αναφέρει στο instagram η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα ξεκίνησαν μαζί τις καταδύσεις και το βίντεο από τον βυθό εντυπωσιάζει..

Ο Μπρούνο Τσερέλα σε συνέντευξή του σε ιταλικό podcast, αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του στο μπάσκετ όσο και στην προσωπική του ζωή, αποκαλώντας τη σύντροφό του Αθηνά Οικονομάκου «μέλλουσα γυναίκα του». Η πρώτη δημόσια  εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Ιούνιο του 2024, στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα και παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον, μοιράζοντας τις μέρες τους μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας.

Στη συνέντευξή του ο Ιταλός μπασκετμπολίστας αποκάλυψε ότι μαθαίνει ελληνικά, καθώς η «μέλλουσα γυναίκα» του, Αθηνά Οικονομάκου, είναι Ελληνίδα, επισημαίνοντας πως αν και οι δυο τους επικοινωνούν άνετα στα αγγλικά, εκείνος κάνει διαδικτυακά μαθήματα μία φορά την εβδομάδα. Όπως είπε: «Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά, γιατί η μέλλουσα γυναίκα μου είναι Ελληνίδα. Κανείς δεν με ανάγκασε να το κάνω, επικοινωνώ πολύ καλά μαζί της στα αγγλικά αλλά μία φορά την εβδομάδα κάνω διαδικτυακό μάθημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο