Αθλητισμός

Στράτος Σβάρνας ΑΕΚ: Στα ραντάρ του Φαν’τ Σιπ ο νεαρός στόπερ

Στράτος Σβάρνας ΑΕΚ: Στα ραντάρ του Φαν’τ Σιπ ο νεαρός στόπερ
Στράτος Σβάρνας ΑΕΚ: Οι πρόσφατες εμφανίσεις του νεαρού στόπερ δεν έχουν περάσει παρατηρητές από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας.

Στράτος Σβάρνας ΑΕΚ: Η φετινή σεζόν δεν ήταν όπως την φαντάστηκαν οι άνθρωποι της ομάδας. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει αλλάξει ήδη δυο προπονητές λέει πολλά. Αυτή τη στιγμή στον πάγκο βρίσκεται ο Μάσιμο Καρέρα που δείχνει να είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την Ένωση να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο Ιταλός τεχνικός έφερε κάποια νέα πράγματα στον παιχνίδι της ομάδας. Παράλληλα έδειξε ότι κανένας ποδοσφαιριστής που υπάρχει στο ρόστερ δεν είναι ξεγραμμένος. Κάπως έτσι ο Στράτος Σβάρνας βγήκε στην επιφάνεια. Ο νεαρός ξεκίνησε την σεζόν σαν πέμπτη λύση στα στόπερ και με τη δουλειά του κατάφερε να είναι βασικός αμυντικός στην ΑΕΚ.

 Κοιτάζει Σβάρνα ο Φαν’τ Σιπ

Η φετινή σεζόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολα η καλύτερη στην καριέρα του 22χρονου. Εκτός από το γεγονός ότι έχει γίνει βασικό μέλος του ροτέισον, κατά πάσα πιθανότητα θα κληθεί να μιλήσει για νέο συμβόλαιο. Η ηλικία του σε συνδιασμό με το γεγονός ότι γνωρίζει καλά την ομάδα και τους ανθρώπους της κάνει τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν να του κάνουν αναπροσαρμογή.

Την ίδια ώρα ο Σβάρνας υπάρχει στη λίστα του Φαν’τ Σιπ. Ο Ολλανδός τεχνικός έχε δείξει πολλές φορές ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να καλέσει έναν ποδοσφαιριστή ακόμα και αν δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Αν λοιπόν ο Σβάρνας συνεχίσει σε αυτόυς τους ρυθμούς δεν αποκλείεται να δει το όνομα του στις επόμενες κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments