Ελλάδα

Πάτρα φονικό: Ελεύθερος ο 40χρονος φανοποιός που σκότωσε τον γείτονα του

Πάτρα φονικό: Ελεύθερος ο 40χρονος φανοποιός που σκότωσε τον γείτονα του
Πάτρα φονικό: Ικανοποιημένη είναι η πλευρά του 40χρονου φανοποιού με την απόφαση του ανακριτή.

Πάτρα φονικό: Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ο 40χρονος φανοποιός που πυροβόλησε και σκότωσε 41χρονο γείτονα του έπειτα από ένταση που έλαβε χώρα τον χώρο εργασίας του. Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση έλαβε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως, ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ του επεβλήθηκαν και άλλοι περιοριοριστικοί όροι.

Την 1η και 16 κάθε μήνα θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα. Το Συμβούλιο συντάχθηκε με την πρόταση του Ανακριτή. Όλοι περίμεναν με αγωνία την συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι ο κατηγορούμενος, μετά τη διχογνωμία Εισαγγελέα και Ανακριτή.

«Ικανοποιήθηκε το περί δικαίου αίσθημα» λέει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου

«Πρόκειται για μία απόφαση που μας ικανοποιεί. Ικανοποιεί όπως λέμε, «το περί δικαίου αίσθημα». Από εδώ και πέρα περιμένουμε να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή ή όχι σε δίκη» ανέφερε στο thebest.gr ο δικηγόρος του 40χρονου φανοποιού.

Στη δημοσιότητα το βίντεο

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τη δολοφονία ενός 41χρονου σε φανοποειίο στο Νέο Σούλι στην Πάτρα. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας 41χρονος πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων γείτονα, με τον οποίον είχαν χρόνια διαφορές. Μετά από έντονο τσακωμό, ο πρώτος αποχώρησε αλλά επέστρεψε και ξεκίνησε πάλι ο διαπληκτισμός. Τότε τα πράγματα ξέφυγαν, και έπεσαν πυροβολισμοί. Ένας από τους πυροβολισμός στάθηκε μοιραίος για τη ζωή του 41χρονου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου έτρεξε αμέσως στο κατάστημά του μόλις ήχησε ο συναγερμός, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα. Όταν βρήκε το θύμα, που φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να κυνηγιούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα του συνεργείου. Τότε, ακούστηκε ένας νέος πυροβολισμός και ο 41χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Απομακρύνθηκε από το σημείο που δέχτηκε τα πυρά και τελικά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments