Πολιτισμός

Batman Robert Pattinson: Ο γνωστός ηθοποιός φόρεσε τη στολή για τη νέα ταινία

Batman Robert Pattinson: Ο γνωστός ηθοποιός φόρεσε τη στολή για τη νέα ταινία
Batman Robert Pattinson: Αποκαλυπτήρια για τον γνωστό ηθοποιό στο ρόλο του "Batman".

Batman Robert Pattinson: Πριν αρκετό καιρό έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τις ταινίες “The twilight” θα διαδεχθεί τον Μπεν Άφλεκ στον ρόλο του Batman. Αυτή η είδηση δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον κόσμο. Ωστόσο όταν ανακοινώθηκαν τα άλλα μέλη του καστ οι αντιδράσεις μετριάστηκαν. Στη συνέχεια ήρθε και η ταινία με τον Joker για να δώσει και πάλι ελπίδα στους φίλους της DC.

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, αλλά για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας ή την ονομασία που θα έχει. Τα γυρίσματα έχουν γίνει κανονικά και ήδη έχουν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε μια εικόνα του Robert Pattinson σε μια μηχανή.

Φυσικά αυτό που περιμένουν πως και πως όλοι οι φίλοι του Batman είναι να δουν τον Pattinson με την στολή του θρυλικού ήρωα. Η αναμονή τελειώνει καθώς ο Ματς Ριβς έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον Pattinson να φοράει τη στολή. Αυτή είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με ό,τι είχαμε δει από τον Μπεν Άφλεκ. Αρκετοί είναι αυτοί που είναι ενθουσιασμένοι, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν πειστεί ακόμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Robert Pattinson στα 33 του χρόνια είναι ο νεότερος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Bruce Wayne.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments