Video

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός ο ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός ο ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά
Άγριες Μέλισσες spoiler: Ένας χαρακτήρας που αγαπήθηκε πολύ επιστρέφει στη δημοφιλή σειρά.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στα τελευταία επεισόδια οι τηλεθεατές έχουν καθηλωθεί από τις συνεχείς ανατρεπτικές εξελίξεις της σειράς και όπως αναφέρουν και οι ηθοποιοί: ακόμα δεν δεν έχουμε δει τίποτα. Έτσι στα επόμενα επεισόδια επιστρέφει ένας παλιός γνώριμος, ο Γιάννος. Ο ήρωας που ενσάρκωσε δολοφονήθηκε και το φάντασμά του στοίχειωσε πολλούς. Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Γιάννος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Ο Γιάννος χρεώθηκε τη δολοφονία του Σέργιου από τις αδελφές Σταμίρη και δεν τις κατέδωσε στον Δούκα ούτε την τελευταία στιγμή, πριν τον δολοφονήσουν. Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, όμως, μπαίνει και πάλι στη σειρά.

“Θα εμφανιστώ στις Άγριες Μέλισσες ως φάντασμα πάλι, όχι σε φλας μπακ σκηνή. Αφορά κάτι εμένα και τα τρία κορίτσια. Ακόμα δεν θα μάθουμε ποιος ήταν αυτός που με έβγαλε από τη μέση. Νομίζω, όμως, ότι φέτος κάτι θα συμβεί. Δεν μπορεί να περιμένει ο κόσμος για του χρόνου”, αναφέρει ο ηθοποιός.

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται ύστερα απ’ την εξαφάνιση του Κυπραίου, ενώ το νέο διαδίδεται στο χωριό, σαν αστραπή. Κάποιοι φοβούνται πως έπαθε κάτι κακό κι άλλοι τον κακολογούν πιστεύοντας πως το έκανε επίτηδες. Η Ελένη για ακόμα μια φορά βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να την λυπηθεί. Παράλληλα η Δρόσω λαμβάνει αρνητική απάντηση απ’ τη θεία της στο Βόλο και νιώθει να εγκλωβίζεται σ’ ένα μέρος που δεν θέλει κι αυτή τη φορά με τον καρπό ενός παράνομου έρωτα μέσα της.

Ο Νικηφόρος εμμένει στην απόφαση του να φύγει στο Παρίσι με την Ασημίνα να προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Στο σχολείο πραγματοποιείται η δεύτερη μυστική συνάντηση για τον συνεταιρισμό, όταν κάνουνε την εμφάνιση τους ο Κωνσταντής με τον Μελέτη και το πράγμα παίρνει άσχημη τροπή. Την ίδια στιγμή δυο καλόγεροι βρίσκουνε στο δάσος το αναίσθητο κορμί ενός άντρα, ενώ η Ελένη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments