Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Έξαλλος με το πρόγραμμα της Super League

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Έξαλλος με το πρόγραμμα της Super League
Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι καθόλου χαρούμενος που η ομάδα του θα παίξει σήμερα, Σάββατο.

Αμπέλ Φερέιρα ΠΑΟΚ: Το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Λάρισας. Οι “ασπρόμαυροι” είχαν παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό μέσα στην εβδομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας περίμενε ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο απόγευμα της Κυριακής προκειμένου να ξεκουραστούν οι παίκτες του.

Ο Φερέιρα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα τόνισε:  «δεν έχουμε καν συμπληρώσει 72 ώρες από τον τελευταίο μας αγώνα, δεν καταλαβαίνω ποιος και με ποια λογική μας έβαλε να παίξουμε Σάββατο και όχι Κυριακή όπως κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει».

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Θα προτιμούσα να είχαμε ακόμα μια μέρα για την αποκατάσταση των παικτών, αφού δεν έχουμε καν συμπληρώσει 72 ώρες από τον τελευταίο μας αγώνα, που είναι το μίνιμουμ για 100% αποκατάσταση και δεν καταλαβαίνω ποιος και με ποια λογική μας έβαλε να παίξουμε Σάββατο και όχι Κυριακή όπως κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτές είναι οι συνθήκες και θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, να έχουμε έτοιμους τους παίκτες, να προετοιμάσουμε τον αγώνα που θα είναι δύσκολος, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, με μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και εμείς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες και να παραμείνουμε πιστοί στην αγωνιστική μας ταυτότητα. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να επιβληθούμε γιατί έχουμε μόνο στόχο τη νίκη».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments