Αθλητισμός

Απίστευτη κίνηση του Κούγια στη συνέντευξη τύπου του Λάρισα – ΠΑΟΚ

Απίστευτη κίνηση του Κούγια στη συνέντευξη τύπου του Λάρισα – ΠΑΟΚ
Ο Αλέξης Κούγιας με μία του κίνηση κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο Αλέξης Κούγιας είναι μια χαρακτηριστική μορφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα χρόνια που ασχολείται με τα διοικητικά των ομάδων έχει τραβήξει πολλές φορές την προσοχή. Μυθικές ανακοινώσεις, αψιμαχίες με οπαδούς, αλλά και με ποδοσφαιριστές είναι μερικά από τα περιστατικά μπορεί να θυμηθεί κάποιος για τον πρόεδρο της ΑΕΛ.

Σε ορισμένα παιχνίδια ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Η ιδιότητα του προέδρου δεν του δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας έχει δηλωθεί πολλές φορές σαν μεταφραστής. Στο πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ, ο γνωστός δικηγόρος το πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Η ερώτηση του Κούγια

Συγκεκριμένα στην συνέντευξη Τύπου του ματς βρέθηκε στην αίθουσα που μιλούσε ο Αμπέλ Φερέιρα και θέλησε να του κάνει ερώτηση. Ο διευθυντής new media του Δικεφάλου, Παναγιώτης Αρωνιάδης δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο. Η χαρακτηριστική ατάκα του στελέχους των «ασπρόμαυρων» ήταν πως ερωτήσεις κατά την διάρκεια της συνέντευξης μπορούν να κάνουν μόνο δημοσιογράφοι.

Με το που ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε για όλους κι γι όλα και αναφέρθηκε στο τι ερώτηση ήθελε να κάνει στον προπονητή του ΠΑΟΚ: «Ήθελα να τον ρωτήσω “Αν εσείς ήσασταν πρόεδρος της ΑΕΛ και ο διαιτητής δεν έδινε στην ομάδα σας ένα τέτοιο πέναλτι πως θα αντιδρούσατε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments