Αθλητισμός

Άρης – ΑΕΚ: Ο Καρέρα σκέφτεται να κρατήσει τον Μάνταλο στον πάγκο

Άρης – ΑΕΚ: Ο Καρέρα σκέφτεται να κρατήσει τον Μάνταλο στον πάγκο
Άρης - ΑΕΚ: Ο Μάσιμο Καρέρα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει στον πάγκο τον αρχηγό της ομάδας.

Άρης – ΑΕΚ: Στο διάστημα που ο Μάσιμο Καρέρα βρίσκεται στην Ελλάδα έχει δείξει ότι είναι ένας προπονητής που δίνει μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει κανένα πρόβλημα να δίνει χώρο στον αντίπαλο θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ποιότητα της επιθετικής του γραμμής στο ανοιχτό γήπεδο.

Αυτή τη φιλοσοφία αναμένεται να εφαρμόσει και στο γήπεδο του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της κάτι που ο Καρέρα θα θέλει να περιορίσει. Στα μεγάλα παιχνίδια ο έμπειρος τεχνικός αρέσκεται να παίζει με τρεις χαφ. Αυτή τη στιγμή η παρουσία των Κρίστισιτς και Σιμάνσκι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο γρίφος με τον Μάνταλο

Από τη στιγμή που οι Σιμάνσκι και Κρίστισιτς θα είναι βασικοί υπάρχει μόνο μια θέση στο χώρο του κέντρου. Αν ο Καρέρα επιλέξει ένα πιο συντηρητικό σχήμα θα πρέπει να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έπαιζε μέχρι πρόσφατα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά αυτό είναι δύσκολο να γίνει με την παρουσία των Αραούχο, Λιβάγια και Βέρντε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να δούμε τον Μάνταλο να μένει στον πάγκο. Αν επιβεβαιωθεί αυτό τότε την τριάδα στο χώρο του κέντρου θα συμπληρώσει ο νεαρός Σαμπανάτζοβιτς. Ωστόσο τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments