Αθλητισμός

Μόντο Ντουπλάντις επί κοντώ: “Έσπασε” το δικό του Παγκόσμιο ρεκόρ

Μόντο Ντουπλάντις επί κοντώ: “Έσπασε” το δικό του Παγκόσμιο ρεκόρ
Μόντο Ντουπλάντις επί κοντώ: Ο νεαρός αθλητής κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταρρίψει το δικό του Παγκόσμιο ρεκόρ.

Μόντο Ντουπλάντις επί κοντώ: Το νέο μεγάλο αστέρι στον κλειστό στίβο είναι ο Μόντο Ντουπλάντις. Ο νεαρός αθλητής πριν από μια εβδομάδα είχε σημειώσει Παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα 6,17 μέτρα. Το απόγευμα του Σαββάτου ο 20χρονος με νέο Παγκόσμιο ρεκόρ βελτίωσε  ακόμη περισσότερο την επίδοσή του. Συγκεκριμένα στο μίτινγκ της Γλασκώβης πήδηξε στα 6.18 μέτρα.

Ο Ντουπλάντις ξεκίνησε την προσπάθεια του στα 5,50 μέτρα που πέρασε με την πρώτη ενώ χρειάστηκε τη δεύτερη προσπάθεια για το 5,75 μέτρα. Στη συνέχεια πέρασε με ευκολία τα 5,84 και τα 6 μέτρα έχοντας μείνει μόνος τους στον αγώνα. Ο νεαρός χρειάστηκε μόλις μία προσπάθεια για να περάσει τα 6,18 μέτρα που είναι και Παγκόσμιο ρεκόρ.

Μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά έχει ήδη γράψει τη δική του ιστορία στο στο άλμα επί κοντώ. Ο Σουηδός κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο της Ντόχα ενώ στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 στο Βερολίνο. Από εδώ και πέρα όλος ο κόσμος περιμένει να δει μέχρι που θα φτάσει όταν έχει πετύχει τόσα πολλά σε μικρή ηλικία.

Δείτε την προσπάθεια του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments