Ελλάδα

Λασίθι ασέλγεια σε ανήλικη: Στη φυλακή ο ορθοπεδικός

Λασίθι ασέλγεια σε ανήλικη: Στη φυλακή ο ορθοπεδικός
Λασίθι ασέλγεια σε ανήλικη: Το κορίτσι έπεσε θύμα ασελγών πράξεων καθώς ο τεχνικός ορθοπεδικός φέρεται να της έκλεισε τα μάτια, λέγοντας της ότι θα της βάλει στο στόμα ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι.

Σάλο είχε προκαλέσει η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης από τεχνικό ορθοπεδικό στο Λασίθι, μάλιστα στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες  από άλλα κορίτσια που υποστηρίζουν ότι βίωσαν στα χέρια του τεχνικού ορθοπεδικού έναν εφιάλτη. Ο γιατρός κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής 14/2, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης Λασιθίου τον έκρινε ομόφωνα ένοχο χωρίς ελαφρυντικό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης επτά ετών. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, μιλάει για σκευωρία και μάλιστα έχει προχωρήσει σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, εμμένοντας στην αθωότητά του.

Λασίθι: Το παρελθόν του τεχνικού ορθοπεδικού

Ο καταδικασθείς σε άλλη υπόθεση στο παρελθόν είχε κηρυχθεί πρωτόδικα ένοχος και για την κατηγορία του βιασμού μίας 18χρονης φοιτήτριας, όμως, στο δεύτερο βαθμό αθωώθηκε με την πλειοψηφία των ενόρκων. Η υπόθεση της 12χρονης αφορά χρονικά την περίοδο από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2015. Καταγγέλθηκε ότι το κορίτσι έπεσε θύμα ασελγών πράξεων καθώς ο τεχνικός ορθοπεδικός φέρεται να της έκλεισε τα μάτια, λέγοντας της ότι θα της βάλει στο στόμα ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι και αντί γι’ αυτό, ασέλγησε σε βάρος της!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments