Αθλητισμός

Φραν Βέλεθ ΑΕΚ: Τσεκάρει τον Ισπανό ο Καρέρα

Φραν Βέλεθ ΑΕΚ: Τσεκάρει τον Ισπανό ο Καρέρα
Φραν Βέλεθ ΑΕΚ: Ο Ισπανός στόπερ του Άρη βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Ένωσης ενόψει καλοκαιριού.

Φραν Βέλεθ ΑΕΚ: Το τελευταίο διάστημα η Ένωση έχει αλλάξει την εικόνα της προς το καλύτερο. Σε μεγάλο βαθμό αυτό πιστώνεται στον Μάσιμο Καρέρα. Στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ θα πάει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ενώ υπάρχει και το Κύπελλο που εκεί ο μεγάλο στόχος είναι το τρόπαιο να καταλήξει στους “κιτρινόμαυρους”.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στο μυαλό τους την επόμενη σεζόν. Ο πρώτος και μεγάλος στόχος είναι να μη γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και ο σύλλογος να επιστρέψει και πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού. Μια από τις θέσεις που οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να ενισχυθούν είναι αυτή του σέντερ μπακ.

Ο Βέλεθ σε πρώτο πλάνο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί για τουλάχιστον έναν σέντερ μπακ. Σε περίπτωση που ένας εκ των Βράνιες ή Τσιγκρίνσκι δεν συνεχίσουν στην ομάδα τότε θα αποκτηθούν δυο στόπερ. Ο Ίλια Ίβιτς έχει φτιάξει μια λίστα με μεταγραφικούς στόχους. Μέσα στους παίκτες που εξετάζονται υπάρχει ένας παίκτης που αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Αυτός είναι ο Φραν Βέλεθ που την τελευταία διετία έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως ελεύθερος.  Σύμφωνα με τη “Sportday” ο Βέλεθ είναι μία περίπτωση που απασχολεί την ΑΕΚ κι ο Καρέρα θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία πρώτης τάξης γεύση από τα προσόντα του στο αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments