Αθλητισμός

Γκιγιέρμε νέο συμβόλαιο: Θέλει να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση ο Ολυμπιακός

Γκιγιέρμε νέο συμβόλαιο: Θέλει να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση ο Ολυμπιακός
Γκιγιέρμε νέο συμβόλαιο: Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα με την περίπτωση του έμπειρου χαφ.

Γκιγιέρμε νέο συμβόλαιο: Τα τελευταία δυο χρόνια ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί μια εξαιρετική λύση στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Ανεξάρτητα από το σύστημα που επιλέγει ο Πορτογάλος, ο Γκιγιέρμε έχει πάντα θέση στην αρχική ενδεκάδα. Ο Βραζιλιάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής με συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι, ενώ μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια και στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός είχε δώσει μάχη για τον αποκτήσει και οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι από την επιλογή τους. Οι εμφανίσεις της τελευταίας διετίας σε συνδυασμό με το καλό βιογραφικό που έχει ο παίκτης, έχουν κάνει αρκετές ομάδες να παρακολουθούν την εξέλιξη του. Από την πλευρά τους στον Πειραιά είναι έτοιμοι να πάρουν τα μέτρα τους.

Συμβόλαιο ή μεγάλη πώληση

Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Θεωρειτικά το ενδεχόμενο να χαθεί χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα μοιάζει μακρινό. Ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να αφήσουν την ιστορία να τραβήξει καθώς μπορεί να μην έχει θετική κατάληξη. Οι “ερυθρόλευκοι” θα επιδιώξουν να τελειώσουν άμεσα την υπόθεση.

Οι Πειραιώτες επιδιώκουν να κλείσουν άμεσα το θέμα του 28χρονου άσου, ώστε να κάνουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν δίχως πίεση. Είτε αποφασίσουν να κρατήσουν τον παίκτη, είτε να προχωρήσουν σε μία… υπερήφανη πώληση, θέλουν να το κάνουν με τους δικός τους όρους, όπως αναφέρει η “Sportday”. Εξ ου και το θέμα μπορεί να κλείσει ακόμα και πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments