Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Τον προφύλαξε ο Πέδρο Μαρτίνς

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Τον προφύλαξε ο Πέδρο Μαρτίνς
Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να προφυλάξει τον ποδοσφαιριστή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος στόπερ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Η άμυνα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην δική του καθοδήγηση, ενώ αποτελεί μια μόνιμη απειλή σε όλες τις στατικές φάσεις. Όλα αυτά τον κάνουν απαραίτητο για τον Πέδρο Μαρτίνς που δεν ήθελε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην τον έχει μαζί του στην Τούμπα.

Πίσω από αυτό κρύβεται η επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού να αφήσει τον έμπειρο στόπερ εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Σεμέδο έχει κάρτες και αν έπαινε άλλη μια σε αυτό το ματς θα έπρεπε να λείψει από το ντέρμπι στην Τούμπα. Ο Μαρτίνς έκρινε ότι δεν χρειάζεται να ρισκάρει και έτσι τον άφησε εκτός αποστολής.

Στο Λονδίνο ο Μαρτίνς

Όλο αυτό το διάστημα το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού κατασκοπεύει την Άρσεναλ προκειμένου να εντοπίσει αδυναμίες τις οποίες θα μπορεί να χτυπήσει η ομάδα. Ο Πορτογάλος προπονητής ταξίδεψε για να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και να πάρει μια γεύση από το τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές του.

H Άρσεναλ ψάχνει να βρει τον βηματισμό της μετά την απομάκρυνση του Ουνάι Έμερι και την έλευση του Αρτέτα, εντούτοις παραμένει μια αγγλική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, η οποία προφανώς και είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments