Αθλητισμός

Τόσκο Μποζαντζίσκι μνημείο: Η κίνηση με το κασκόλ ενός νεκρού ΠΑΟΚτσή που συγκλονίζει

Τόσκο Μποζαντζίσκι μνημείο: Η κίνηση με το κασκόλ ενός νεκρού ΠΑΟΚτσή που συγκλονίζει
Τόσκο Μποζαντζίσκι μνημείο: Η κίνηση ενός φίλου του ΠΑΟΚ στο μνημείο του δολοφονημένου Βούλγαρου οπαδού συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη.

Τόσκο Μποζαντζίσκι μνημείο: Πριν από λίγο καιρό όλη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από την υπόθεση δολοφονίας ενός Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη. Ο φίλαθλος της Μποτεφ είχε έρθει στη χώρα μας για να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι του Άρη. Η επίσκεψη του στην Ελλάδα αποδείχθηκε μοιραία.

Στο σημείο που δολοφονήθηκε έχει στηθεί ένα μνημείο. Αρκετός κόσμος και οπαδοί άλλων ομάδων έχουν αφήσει λουλούδια και κασκόλ στη μνήμη του. Είναι χαρακτηριστική η πρωτοβουλία των οπαδών του Ηρακλή, αλλά και φιλάθλων από συλλόγους του εξωτερικού. Ωστόσο αυτό που τραβάει τα βλέμματα είναι ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ.

Πρόσφατα, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια κίνηση ψυχής που στέλνει ένα εξαιρετικό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα. Πήρε το κασκόλ που βρισκόταν στον τάφο του νεκρού αδελφού του και το τοποθέτηση στο μνημείο του Τόσκο. Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς έχει αφήσει ένα συγκλονιστικό μήνυμα γραμμένο σε χαρτόνι: «Εχθές βγήκε από το χώμα αυτό το κασκόλ! Μαζί με τον αδερφό μου! Όχι άλλο βία… Rest in heaven to Aris supporter. ΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments