Αθλητισμός

Τότεναμ: “Διπλό” στην εκπνοή επί της Άστον Βίλα

Τότεναμ: “Διπλό” στην εκπνοή επί της Άστον Βίλα
Τότεναμ: Με γκολ του Σον στο 94΄η Τότεναμ επικράτησε 3-2 στην έδρα της Άστον Βίλα, για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Τότεναμ: Την πέμπτη σερί νίκη της στο “Βίλα Παρκ” στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Τότεναμ, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να επικρατεί 3-2 της Άστον Βίλα, για την 26η αγωνιστική της Premier League και να διατηρείται στο κόλπο για το Champions League.

Το ματς ήταν συναρπαστικό ενώ οι περισσότεροι περίμεναν πως οι δύο ομάδες θα φύγουν με την ισοπαλία και το 2-2.

Ωστόσο, στο 94′ ο Σον εκμεταλλεύτηκε ένα παιδαριώδες λάθος από τον Μπιορν Ένχελς, νίκησε τον Ρέινα και έκανε το τελικό 2-3. To ματς άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την Άστον Βίλα καθώς προηγήθηκε μόλις στο 9′ μετά με αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ .

Στο 27′ ήρθε η εξιλέωση για τον Αλντερβάιρελντ καθώς έκανε το 1-0 με δυνατό γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σον έκανε το 2-1 για τους Λονδρέζους με πλασέ. Στο 52′ ήταν η σειρά των βίλανς να πανηγυρίσουν, όταν ο Ένχελς νίκησε στον αέρα τον Αλντερβάιρελντ και έγραψε το 2-2 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκρίλις. Κάπως έτσι, η Άστον Βίλα απέτυχε να νικήσει εντός έδρας την Τότεναμ για ένατο σερί ματς σε επίπεδο Premier League (2 ισοπαλίες – 7 ήττες ο απολογισμός της), με την τελευταία της νίκη στο “Βίλα Παρκ” απέναντι στα σπιρούνια να καταγράφεται τον Ιανουάριο του 2008.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments