Lifestyle

Ζωή Ανδρικοπούλου: Ένα σπριντ μαζί της και τέλος

Ζωή Ανδρικοπούλου: Ένα σπριντ μαζί της και τέλος
Ζωή Ανδρικοπούλου: Η Ελληνίδα αθλήτρια θα σε κάνει να ασχοληθείς ενεργά με το τρέξιμο.

Ζωή Ανδρικοπούλου: Είναι ένα από τα ελπιδοφόρα ονόματα του γυναικείου αθλητισμού. Ταυτόχρονα με τις εξαιρετικές της επιδόσεις όμως έχει να επιδείξει και ένα ολοκληρωμένο πακέτο λάμψης και ομορφιάς. Η Ζωή συγκαταλέγεται με ευκολία στις ομορφότερες αθλήτριες της γενιάς της, στις γυναίκες που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα και δημιουργούν νέους φίλους στο χώρο του στίβου.

Η 24χρονη αποτελεί ένα από τα σημαντικά κεφάλαια της χώρας στον αθλητισμό, μια αθλήτρια που είναι αρκετά πιθανό να κλέψει τις εντυπώσεις στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η καστανομάλλα διαθέτει τους τέλειους κοιλιακούς αλλά παράλληλα και ένα βλέμμα… κόλαση που στο κοίταγμα του μπορεί να δημιουργήσει ταραχή σε όσους βρεθούν στο διάβα της.

Με τέτοιο κορμί θα μπορούσε κάλλιστα βρίσκεται στον χώρο της μόδας. Το πληθωρικό της Instagram μπορεί να προκαλέσει ίλιγγο στον ανδρικό πληθυσμό, με την Ζωή να ανεβάζει φωτογραφίες είτε από τις προπονήσεις είτε από τις εξορμήσεις της, οι οποίες έχουν όλες τον ίδιο παρονομαστή. Οι 22.500 ακόλουθοι που παρακολουθούν ανελλιπώς τις δράσεις της Ζωής είναι οι τυχεροί της υπόθεσης.

Η αθλήτρια – μοντέλο στις οθόνες σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments