Video

Mega: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική πρεμιέρα

Mega: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική πρεμιέρα
Mega: Μερικές ώρες έμειναν μέχρι να δούμε το μεγάλο κανάλι να επιστρέφει στους δέκτες μας.

Mega: Αύριο το πρωί και συγκεκριμένα στις 6:00 το Mega επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μετά το “μαύρο” στις 28 Οκτωβρίου 2018 το μεγάλο κανάλι θα βρεθεί και πάλι στον “αέρα”, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για την πρώτη εκπομπή του. 

Τα εντυπωσιακά βίντεο που δηλώνουν την επιστροφή του έχουν κάνουν αισθητή την παρουσία τους εδώ και αρκετές μέρες βάζοντας μας για τα καλά στο κλίμα. 

Το τελευταίο σποτάκι περιλαμβάνονται αποσπάσματα από τις σειρές που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του καναλιού: 50-50, Παραπέντε, Δύο ξένοι, Η ζωή μας μια βόλτα, Τρεις χάριτες, 10λεπτά κήρυγμα κ.α. Το βίντεο κλείνει με μήνυμα για το πώς εσείς μπορείτε από το τώρα να το αναζητήσετε. “Το MEGA μας είναι ξανά εδώ. Αν η συσκευή σας είναι παλαιότερης τεχνολογίας, επανασυντονίστε τα κανάλια. Στη συνέχεια αποθηκεύστε το MEGA στην αγαπημένη σας θέση στο τηλεκοντρόλ. Αν βλέπετε μέσω συνδρομητική τηλεόραση οι πλατφόρμες έχουν ήδη τοποθετήσει αυτόματα το MEGA στη λίστα των επίγειων καναλιών. Είμαστε συντονισμένοι εδώ. MEGA όπως πάντα” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε το εδώ:

Το καθημερινό πρόγραμμα:

Στις 7:00 έχει προγραμματιστεί να ξεκινάει η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» που υπήρχε και παλιότερα και θα είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών. Παρουσιαστές θα είναι ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού. Από τις 11:00 και μέχρι τις 13:00 θα υπάρχει ενημερωτικό μαγκαζίνο, με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη, ενώ αμέσως θα ξεκινά το μεσημεριανό δελτίο του Mega με παρουσιάστρια τη Ράνια Τζίμα. Θα ακολουθούν γνωστές σειρές όπως «Η ζωή της άλλης» και «Μια στιγμή δύο ζωές», ενώ «σφήνα» θα παίζει μια μαγειρική ημίωρη εκπομπή με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Στις 17:00, θα ξεκινά η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News», η οποία θα δίνει την σκυτάλη σε μία γνωστή σειρά που μάλλον θα είναι οι «Σαββατογεννημένες» και ύστερα θα ξεκινάει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που θα παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Στην prime time ζώνη θα υπάρχουν αγαπημένες σειρές όπως «Στο παρά πέντε», «50-50», «Μαύρα Μεσάνυχτα» και «Επτά θανάσιμες πεθερές». Αργά το βράδυ και σε διαφορετικές ημέρες της εβδομάδας θα προβάλλεται το «Talk Show» με την Αθηναϊδα Νέγκα, αλλά και ανά 15ήμερο οι νέες εκπομπές έρευνας που θα λανσάρει το κανάλι.

Η πρώτη θα είναι αυτή που θα φέρει την υπογραφή του Χάρη Καρανίκα και θα επικεντρωθεί σε θέματα που απασχολούν και απασχόλησαν τη διεθνή επικαιρότητα. Τη δεύτερη εκπομπή έρευνας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος με τον τίτλο «Off the record». Μια φορά την εβδομάδα θα προβάλλεται και η εκπομπή «Σινεμά στη σέντρα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments