Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Στο Καραΐσκάκη για τον Αφρικανό η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Στο Καραΐσκάκη για τον Αφρικανό η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Μπορεί ο 22χρονος να παρέμεινε στο Λιμάνι και μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως αυτό δύσκολα θα συμβεί και μετά το καλοκαίρι.

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Τον Ιανουάριο τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο αγγλικός σύλλογος ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ταλαντούχου μέσου, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε καθώς στα γραφεία των Πειραιωτών δεν έφθασε ποτέ επίσημη πρόταση.

Οι νεοφώτιστοι στην Πρέμιερ Λιγκ όμως όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα δείχνουν πρόθυμοι να επανεξετάσουν τη περίπτωση του Αφρικανού μέσου, αναζητώντας εκ νέου τη φόρμουλα που απαιτείται προκειμένου οι “Ερυθρόλευκοι” το καλοκαίρι να πουν το “ναι” και να αποδεσμεύσουν τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, όπως αναφέρεται άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου αναμένεται να δουν ξανά από κοντά τα κατορθώματα του νεαρού άσσου στέλνοντας σκάουτερ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τη προσεχή Πέμπτη ρίχνεται στη μάχη του Europa League υποδεχόμενη τους “Κανονιέρηδες” στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι της φάσης των “32” του θεσμού. Ο Πορτογάλος τεχνικός ακόμη δεν έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, παρόλα αυτά άνθρωπος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί στα επίσημα του Καραΐσκάκη περιμένοντας καρτερικά να δει από κοντά τον Μαντί Καμαρά σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο Λονδίνο καθώς η πληροφόρηση θέλει την Σέφιλντ να βρίσκεται δια αντιπροσώπου της και στο Έμιρειτς για χάρη του 22χρονου μέσου των “Ερυθρόλευκων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments