Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Να κυλήσουν όλα ομαλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Να κυλήσουν όλα ομαλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Να μην σημειωθεί το παραμικρό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επιθυμούν στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κυριακή στην Τούμπα τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Super League, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν αφενός τη νίκη, αφετέρου την ηρεμία και την ομαλή διεξαγωγή του ματς. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα ματς “ζωής και θανάτου” αφού το αποτέλεσμά του θα κρίνει το ποιος θα σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μία μόλις στροφή πριν τη λήξη της κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος.

Για τον λόγο αυτό επιθυμούν μια κατάμεστη Τούμπα, με καυτή -όπως άλλωστε συνηθίζεται- ατμόσφαιρα που θα ωθήσει τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα να φύγουν με το τρίποντο.

Μέσα στο πανηγυρικό αυτό κλίμα εντάσσεται και η διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του ματς. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Live Sport, o Ιβάν Σαββίδης έδωσε σαφείς εντολές προς όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός  άντρας του “Δικεφάλου του Βορρά” έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με τους Πειραιώτες εξηγώντας πως το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι να μη σημειωθεί το παραμικρό, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται, πως αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης η σύσκεψη για το ντέρμπι που κάλεσε ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Σε αυτήν θα βρίσκεται και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς. Επίσης, πέραν των εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ, στη σύσκεψη θα παραστούν στελέχη της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, της Πυροσβεστικής και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας.

Στο αγωνιστικό, οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους. Ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει να επιστρέψουν την Κυριακή οι Μίσιτς και Μπίσεσβαρ, μιας και εξέτισαν την ποινή τους στην Λάρισα για τις κάρτες που συμπλήρωσαν. Ο μόνος που βρίσκεται πλέον στο όριο των καρτών είναι ο Ίνγκι Ίνγκασον που έχει τρεις μετά από αυτή που αντίκρισε στον αγώνα με την ΑΕΛ. Από εκεί και πέρα στο μέτωπο των τραυματιών δεν αναμένεται κάποια επιστροφή εκτός από αυτή του Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση της Παρασκευής και έχασε το παιχνίδι στην Λάρισα. Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί στις επόμενες προπονήσεις αλλά όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments