Ελλάδα

ArenaFM: Ανέστειλε τη λειτουργία του ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης

ArenaFM: Ανέστειλε τη λειτουργία του ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης
ArenaFM: Ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Παπαϊωάννου ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης.

ArenaFM: Τέλος εποχής για έναν από τους πιο αγαπημένους αθλητικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης. Ο ArenaFM ανέστειλε τη λειτουργία του, με τον ιδιοκτήτη, Δημήτρη Παπαϊωάννου να ανακοινώνει εκείνος το γεγονός μέσω των προσωπικών του social media.

Η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του σταθμού, Δημήτρη Παπαϊωάννου

“Ο ArenaFM 89,4 δεν παίζει πια για σένα. Πριν από μερικά χρόνια είχα ένα όραμα, ένα αθλητικό ραδιόφωνο αντάξιο της πόλης μας. Το ήθελα, το στήριζα και το πλήρωνα ακριβά ελπίζοντας ότι θα φτάσει τον στόχο του. Σήμερα πιστεύω ότι ο κόπος, τα χρήματα και η ψυχή των ανθρώπων δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν το τοξικό αθλητικό τοπίο που βολεύει μόνο αυτούς που κερδίζουν από αυτό.

Από σήμερα αποφάσισα να σταματήσει η λειτουργία του ArenaFM 89,4 ως αθλητικό ραδιόφωνο. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες , έναν – έναν ξεχωριστά , να τους ζητήσω συγνώμη γιατί δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο τέρμα , αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments