Πολιτική

Αλέξης Χαρίτση ΣΥΡΙΖΑ: Χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες

Αλέξης Χαρίτση ΣΥΡΙΖΑ: Χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες
Αλέξης Χαρίτση ΣΥΡΙΖΑ: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Αλέξης Χαρίτση ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε περήφανοι για το κείμενο απολογισμού καθώς για πρώτη φορά ελληνικό κόμμα εξουσίας προχωράει σε αντίστοιχη κίνηση δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και σημείωσε ότι ουδέποτε επί 40 χρόνια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έκαναν κάτι ανάλογο.  «Δεν υπάρχουν ωραιοποιήσεις στο κείμενο.

Ίσα ίσα εμείς θέλουμε και πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να χτίσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης και να μην επαναλάβουμε την επόμενη φορά τα λάθη που κάναμε τώρα. Ποτέ δεν κουνήσαμε το δάχτυλο στην κοινωνία ότι τα κάναμε όλα σωστά. Έγιναν και λάθη και είμαστε εδώ μαζί με την κοινωνία να τα διορθώσουμε» τόνισε ο Αλ. Χαρίτσης μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

“Ο Τσίπρας είπε αυτό που λέει όλη η κοινωνία”

Όπως ανέφερε ο Αλ. Χαρίτσης, κατά τη διάρκεια της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε συζήτηση για όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας «με πολύ ζωντανό, συντροφικό και δημοκρατικό τρόπο», ενώ συζητήθηκε ανοιχτά και δημοκρατικά το κείμενο του απολογισμού. «Είναι μία πολύ μεγάλη κατάκτηση για το κόμμα μας, είμαστε περήφανοι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε έναν αναλυτικό με τα θετικά και τα αρνητικά όλης αυτής της πορείας από το 3% έφτασε να κάνει διακυβέρνηση της χώρας για 4,5 χρόνια» υπογράμμισε.

Ο Αλ. Χαρίτσης αναφέρθηκε τέλος και στην επισήμανε του Αλ. Τσίπρα κατά την χθεσινή του ομιλία για το «ναρκοθετημένο πεδίο» που ο ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε σε κομβικούς αρμούς της εξουσίας. «Ο κ. Τσίπρας είπε αυτό που λέει όλη η ελληνική κοινωνία. Γίνονται και τιμητές τώρα αυτοί που κυβέρνησαν επί 40 χρόνια και αυτοί που προσπάθησαν να δημιουργήσουν στο κράτος μία λογική καθεστώτος. Βλέπουμε να επανέρχεται αυτή η λογική τους τελευταίους επτά μήνες. Βλέπουμε τι έγινε με τον διοικητή της ΕΥΠ και με τους διοικητές των νοσοκομείων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments