Αθλητισμός

Βόλος: Με αυτή την ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις

Βόλος: Με αυτή την ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις
Βόλος: Ομάδα που αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στην Super League επιθυμεί να αποκτήσει το ΑΦΜ της τοπικής ομάδας.

Βόλος: Πριν από λίγα χρόνια ιδρύθηκε στο Βόλο μια τρίτη ομάδα μετά τη Νίκη και τον Ολυμπιακό. Η ομώνυμη ομάδα ανέβηκε τη μια κατηγορία μετά την άλλη και φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Super League. Από τη βαθμολογική της θέση φαίνεται ότι θα συνεχίζει να είναι μια από τις ομάδες του πρωταθλήματος και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο το απόγευμα της Κυριακής η ΠΑΕ Βόλος έβγαλε μια ανακοίνωση τονίζοντας ότι οι μετοχές της ΠΑΕ είναι προς πώληση. Άμεσα ξεκίνησαν να κυκλοφορούν πολλά σενάρια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο παρελθόν έχουμε δει ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών να εξαγοράζουν το ΑΦΜ μιας άλλης ομάδας για να παίξουν στην Super League.

Ομάδα από τον Βορά θέλει να γίνει…Βόλος

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Ηρακλής επεδίωξε να επιστρέψει στην Super League αγοράζοντας τον Βόλο. Κάτι τέτοιο προσπαθεί να κάνει τώρα μια άλλη ομάδα από τον Βορρά με μεγάλη παρουσία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το Sportime αυτή είναι η Βέροια που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις μικρές κατηγορίες.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η «Βασίλισσα του Βορρά» έδωσε τον δικό της αγώνα φέτος για να ανέβει από τη Football League στη Super League 2, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Η ήττα στο Αιγάλεω και η ισοπαλία μετά με τα Τρίκαλα την άφησαν πολύ πίσω. Με τον Ιωνικό να έχει βρει ρυθμό και να είναι στο +5 έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των Ημαθιωτών.

Γι’ αυτό και ετοιμάζουν το plan b. Αυτό είναι η εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος. Το θέμα, όμως, δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν εμπόδια και ένα εξ αυτών είναι ότι οι διοικούντες του Βόλου επιθυμούν η ομάδα να παραμείνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και να μην… αλλάξει πόλη”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments