Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Το βάρος στην παραμονή Δώνη

Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Το βάρος στην παραμονή Δώνη
Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Οι "Πράσινοι" προχωρούν με σταθερά βήματα τον σχεδιασμό τους και τη διατήρηση βασικών ποδοσφαιριστών τους, με τον Τσάβι Ρόκα να επικεντρώνεται τελευταία στη περίπτωση του Χρήστου Δώνη.

Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Το “Τριφύλλι” παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις συνεχίζεται να τακτοποιεί μία προς μία τις υποθέσεις του. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα από τη πρώτη ημέρα που βρέθηκε στην Αθήνα δείχνει διάθεση να βοηθήσει τους “Πράσινους” στον μεταγραφικό σχεδιασμό και στη παραμονή σημαντικών ποδοσφαιριστών που τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει πως μπορούν να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα και να βοηθήσουν την ομάδα την ώρα που το έχει πραγματική ανάγκη.

Έτσι εκτός από τους ποδοσφαιριστές που τσεκάρει συνεχώς στην αγορά, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής “τρέχει” και τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει σταθερά στην ομάδα του. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Δώνης, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ο 25χρονος μέσος αποτελεί βασική επιλογή του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν όντας τις περισσότερες φορές πλάι στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, πρόθεση του παίκτη είναι να παραμείνει στους “Πράσινους” και μετά το καλοκαίρι ρίχνοντας μάλιστα και τις οικονομικές του απαιτήσεις κάνοντας έτσι τη ζωή του Τσάβι Ρόκα πιο εύκολη. Οι δύο πλευρές αναμένεται το προσεχές διάστημα να προγραμματίσουν ραντεβού προκειμένου να συζητηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, με το κλίμα να θέλει την υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments