Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παραμένει το ενδιαφέρον για Βέλεθ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παραμένει το ενδιαφέρον για Βέλεθ
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι "Πράσινοι" δείχνουν να επιμένουν στην υπόθεση του Ισπανού αμυντικού του Άρη, Φραν Βέλεθ, με τον Τσάβι Ρόκα να διατηρεί τον παίκτη στη μεταγραφική του λίστα.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να ανήκει στο παρελθόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στο “Τριφύλλι” παύει να τρέχει η ονοματολογία για την μακροπρόθεσμη ενίσχυση της ομάδας του Γιώργου Δώνη. Ο τεχνικός διευθυντής των “Πράσινων”, Τσάβι Ρόκα διατηρεί ενεργή τη λίστα του αξιολογώντας συνεχώς τις περιπτώσεις που έχει στο μυαλό του. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πρόσφατα απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, ο Φραν Βέλεθ του Άρη επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αρέσει ιδιαίτερα στον Γιώργο Δώνη, με τον Έλληνα τεχνικό να τον θέλει προκειμένου να τον ενσωματώσει στα βασικά του σχέδια. Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι “Πράσινοι” θα κινηθούν εκ νέου για την απόκτηση του Βέλεθ καθώς αναζητούν παίκτη που να μπορεί να δώσει ανάσες σε Πούγγουρα και Σένκεφελντ. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός καθ’ όλη τη παρουσία του στον Άρη έχει φανερώσει τις ικανότητές του τόσο στο ψηλό όσο και στο παιχνίδι με κάτω τη μπάλα, στοιχεία που τον κρίνουν άκρως σημαντικό για την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.

Τον Ιανουάριο, οι “Πράσινοι” προσπάθησαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του παίκτη ωστόσο ο Άρης δεν θέλησε σε διαδικασία να τον χάσει. Ο Βέλεθ εκτός του Παναθηναϊκού έχει στα χέρια του ακόμη μία πρόταση, ωστόσο το καλοκαίρι το “Τριφύλλι” θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments