Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Χαμός μετά τη βαριά ήττα των νέων από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Παναχαϊκή: Χαμός μετά τη βαριά ήττα των νέων από τον Απόλλωνα Σμύρνης
Παναχαϊκή: Σοκάρουν οι καταγγελίες από γονείς για την Κ19. Απειλούν να μην κατεβαίνουν σε αγώνες οι παίκτες, αν δεν προσληφθεί προπονητής με δίπλωμα UEFA A

Παναχαϊκή: Χαμός στην ομάδα Κ19 της Παναχαϊκής μετά την ήττα εντός έδρας με 5-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2. Οι γονείς των ποδοσφαιριστών προέβησαν σε καταγγελία αφήνοντας αιχμές για τους ανθρώπους της ομάδας και ξεκαθαρίζουν πως δεν θα ξαναστείλουν τα παιδιά τους σε επίσημο ματς.

Η ανακοίνωση των γονιών:

«Είμαστε από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι ο γονιός πρέπει να έχει ρόλο και λόγο στην ποδοσφαιρική εκπαίδευση. Να είναι δίπλα στο παιδί και να το συμβουλεύει, αρκεί να μην μπαίνει ανάμεσα στο παιδί και τους προπονητές του. Ο γονιός έχει το μεγαλύτερο βάρος. Το παιδί μπορεί να ενθουσιαστεί ή να απογοητευτεί εύκολα. Ο γονιός όμως είναι αυτός που αποφασίζει.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής, ως γονείς των ποδοσφαιριστών δηλώνουμε ότι δεν ξαναστείλουμε τα παιδιά μας σε επίσημο παιχνίδι, αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα στην ιστορική ομάδα της πόλης μας. Τα παιδιά μας δεν θα συμμετάσχουν σε καμία φαρσοκωμωδία. Μην παίζετε με τον αγώνα και τον ιδρώτα των παιδιών μας. Να ξέρετε κύριοι υπεύθυνοι πως θα μας βρείτε απέναντί σας. Να είστε υποψιασμένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί, από εδώ και στο εξής κύριοι υπεύθυνοι αυτού του καταντήματος για κάθε νόμιμη θέση που εξετάζουμε να λάβουμε.

Υ.Γ. Με τον κύριο Φ. Παπαπαναγή κάποιοι δεν θα περνούσαν ούτε έξω από την προπόνηση».

Μετά τους γονείς, σε ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν στην Κ19 της Παναχαϊκής προχώρησαν και οι παίκτες. Αναλυτικά η θέση τους την οποία έστειλαν στο pgeole.gr:

“Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα μεταξύ της ομάδος μας και του Απόλλωνα Σμύρνης, αποφασίσαμε και σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω:

  • 1. Απαιτούμε την πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή uefa A τόσο για την εκγύμναση μας όσο και στο κατέβασμα της ομάδας μας στους αγώνες.
  • 2. Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και σε κάθε αγώνα να συμμετέχει ένας εκ των δύο μέχρι πρότινος συναθλητών μας ως τερματοφύλακας στην ομάδα μας.

Για όλα αυτά και επειδή τόσο η ομάδα της Παναχαϊκής όσο και εμείς σαν προσωπικότητες με ονοματεπώνυμο έχουμε αξιοπρέπεια δε θα είμαστε πλέον ο τελευταίος τροχός της άμαξας, ούτε οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, για αυτό και αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας δε θα συμμετέχουμε ούτε σε προπονήσεις ούτε και στους αγώνες. Για να διαφυλάξουμε την τιμή και την υπόληψη μας…

Οι ποδοσφαιριστές της Κ19″

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments