Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: Επιστρέφει το “σεντόνι” – Tα βλέμματα σε Ντόρτμουντ και Μαδρίτη

Τσάμπιονς Λιγκ: Επιστρέφει το “σεντόνι” – Tα βλέμματα σε Ντόρτμουντ και Μαδρίτη
Τσάμπιονς Λιγκ: Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις επιστρέφει η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με τα ζευγάρια Μπορούσια Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ να ανοίγουν την αυλαία της φάσης των "16".

Τσάμπιονς Λιγκ: Μετά από μεγάλη απουσία οι βραδιές ποδοσφαιρικής μαγείας επιστρέφουν! Το Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει και πάλι αυλαία με τη φάση των “16” να ξεκινά απόψε με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Στη Γερμανία, η Μπορούσια Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν στη πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για μια θέση στην 8αδα της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ σε ένα ζευγάρι που θα μπορούσε κάλλιστα να βρεθεί πολύ πιο ψηλά.

Ο Τούχελ πήρε μαζί του στη Γερμανία τους προερχόμενους από τραυματισμό Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ, δηλαδή τα μεγαλύτερα αστέρια του, που απουσίασαν από το απίστευτο 4-4 στην έδρα της Αμιέν το Σάββατο για το γαλλικό πρωτάθλημα. Θα είναι το πρώτο ματς του Νεϊμάρ, εφόσον αγωνιστεί, μετά τέσσερις αγώνες που έμεινε εκτός. Αντιθέτως, στο Παρίσι παρέμεινε ο Αργεντινός μέσος Λεάνδρο Παρέδες.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι αρκετά πιθανό να ευχαριστηθούν γκολ οι φίλαθλοι που έχουν από καιρό εξαντλήσει τα εισιτήρια του αγώνα με ελληνική ώρα έναρξης στις 10 το βράδυ. Την ίδια ώρα, στο Γουάντα Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης η γηπεδούχος Ατλέτικο αντιμετωπίζει την απόλυτη ομάδα-φόβητρο της Ευρώπης, τη Λίβερπουλ. Αν και η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε δείχνει πάντα ικανή να ανέβει επίπεδο όταν αντιμετωπίζει ισχυρότερο αντίπαλο, η αποστολή των «κολτσονέρος» φαντάζει πολύ δύσκολη απέναντι στη βέβαιη πρωταθλήτρια Αγγλίας, καθώς θα λείπει και το νέο μεγάλο αστέρι της, ο τραυματισμένος Ζοάο Φέλιξ. Απόντες και οι Εκτορ Ερέρα και Ντιέγκο Κόστα. Τουλάχιστον επέστρεψε ο Αλβαρο Μοράτα στην επίθεση των Μαδριλένων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο προπονητής των «ρεντς», φοβάται τον εφησυχασμό κάποιων παικτών του: «Το να παίζεις απέναντι στην Ατλέτικο είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε έναν ποδοσφαιριστή», δήλωσε χθες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments